2777
2789
عنوان

چندش شدن کودک

488 بازدید | 23 پست

سلام.ببخشید توروخدا کسی تجربه ای داره منو از نگرانی دربیاره.

پسرم یک سال و نیمه است از بچگی به بعضی چیزها وست میزنه چندشش میشه مثلا پوست تخم مرغ یل چیزهای گیگیلی یا خیلی چیزهای عادی  یا وقتی یه چیزی به دهنش میذاره برای بعضی چیزا چندش میکنه...کسی بوده بچش اینجوری باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه من

حتما خودت وسواسی زیاد بکن نکن بهش میگی

من شن بازی خریدم به زوووور دادم بازی کرد بچه خواهرامو میذاشتم جلوش دست بزنن بازی کنن ببینه چیزی نیست و دست بزنه اوکی شد کم کم

اگ اتیسم ضعیف نداره ک حساس بشه ب بو و غذا یا وسواسببرش متخصص کودکان

بیشتردراین موردتوضیح میدی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتردراین موردتوضیح میدی؟

بچه هایی ک اتیسم دارن به غذاها حساس میشن 

وسواسی ها هم همین طور

کم اهن ها هم همینن

علتای مختلف داره حتما جویا شو بیشتر بچه ها علائمایی ک تو کودکی نشون میدن پیگیری کنی و حل کنی یه چالش از سر ایندشون برداشتی 

.✿.

بچه هایی ک اتیسم دارن به غذاها حساس میشن وسواسی ها هم همین طورکم اهن ها هم همیننعلتای مختلف داره حتم ...

یعنی بدغذامیشن؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بچه هایی ک اتیسم دارن به غذاها حساس میشن وسواسی ها هم همین طورکم اهن ها هم همیننعلتای مختلف داره حتم ...

منم تو مت دیدم همین بود دارم سکته می کنم وایه همین خواستم ببینم اگه کسی تجربه داره کمکم کنه پسرم از نوزادی یعنی وقتی که میتونست به وسایل دست بزنه همین بود

عزیزم اینا مشکلات حسی هستش و برای بچه های زیر دو سال که هنوز تجربه های حسی متفاوت رو تجربه نکردن و ب ...

راست میگین توروخدا؟

شما اطلاعاتی در این خصوص دارید؟

پسرم مثلا بار اولی که به موست تخم مرغ دست میزنه سریع مور مور میشه ولی همون لحظه دوباره بهش میدم اون حال نمیشه..

کسی بوده بچش این مشکل رو داشته باشه رفع شده باشه؟

ی بلاگری بود بچش اینجوری بود دکتر بهش گفته بود ببرش شهربازی یجایی هس شن و این چیزا داره اسمش یادم نیس بره اونجا بازی کنه خوب میشه

شن جادویی اینا براش بخر

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋