2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25596 بازدید | 3938 پست
سلام آتاناز خوبی عزیز دلم؟؟؟؟؟چقدر خوشحالم برات گلم 💙💜💙💜💙💜💙💜💙مرسی که هستی کلی انرژی مثبت گر ...

سلام عزیزدلم

ممنون سارا جانم،حتما دنبال میکنم♥️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
زهرا جونم این رسیدگی بستگی به نیازهای پوستت داره مثلا تا چه حد خشکه ، میزان خطوط روی پوست و ...مثلا ...

سلام عزیزم 💖🥰

اها👌

ای جانم 

خدا مامانتون رو حفظ کنه🤲🥰

مامانتون مثل مامان منه 😄💖

چند روز پیش بهم میگفت عسل و قهوه بزار زیر چشمت 

تو اینستا دیدم عالیه😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله قشنگم.منم شیرازم.آره خوشمزه است.ماشک همون ماش هست عزیزم

چه جالب 😍😍

ماشک رو تست نکردن هدی ولی عاشق سالاد شیرازیتونم 😋😋😋😋

شما شیرازی ها خودتون به سالاد شیرازی چی میگین؟؟؟؟

یکی از دوستام می گفت بهش میگین سالاد آبغوره درسته 😊؟

[QUOTE=366585982]سلام عزیزم 💖🥰 اها👌 ای جانم  خدا مامانتون رو حفظ کنه🤲🥰 مامانتون مثل مامان منه 😄 ...[/QUO]

فاطمه مامان من در این زمینه حوصلش خیلی بیشتر از منه😜خدا مامان نازنین شما رو هم حفظ کنه عزیز دلم

گزارش تا به این لحظه من 👇

از پاکسازی کشوها به کلی تموم شدم و خیلی خیلی راضی هستم 😍😍😍

یه چند تا کار عقب افتاده کامپیوتری داشتم که اونا رو لنجام دادم

واسه ناخونام محلول ( سفیده تخم مرغ ، آبلیمو ، گلیسیرین ) زدم خیلی خوب تقویتش میکنه و نمیزاره بشکنه

کلی هم لباس اتو کردم البته این کار قورباغه زشت من بود 😉 برای همین از همه اول انجامش دادم تا انرژیم رو نگیره

[QUOTE=366585982]سلام عزیزم 💖🥰 اها👌 ای جانم خدا مامانتون رو حفظ کنه🤲🥰 مامانتون مثل مامان منه � ...

مامان منم همینه سارا جون 🤝😁

ممنون عزیزم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

ازگل❣️👋

فردا یکم ماه قمریه 

👇🏻

صدقه اول ماه فراموش نشود

🟢 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به امام زمان علیه السلام در وظیفه شماره ۲۳ و ۲۴ آمده است :

🔺صدقه دادن به قصد سلامتی امام

🔺 صدقه دادن به نیابت از امام عصر

خدایا ما را از یاران حقیقی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بده.

#اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج

گزارش تا به این لحظه من 👇از پاکسازی کشوها به کلی تموم شدم و خیلی خیلی راضی هستم 😍😍😍یه چند تا کار ...

خدا قوت 😀

منم به کمک شوهرم چند تا کمد رو پاکسازی کردم

😍