2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25525 بازدید | 3927 پست
به به چه خوشکل کنیم خودمون رو 😀دستت درد نکنه میگم روزانه چند بار میشه ماسک گذاشت رو صورت؟ یکبار کاف ...

زهرا جونم این رسیدگی بستگی به نیازهای پوستت داره مثلا تا چه حد خشکه ، میزان خطوط روی پوست و ...

مثلا من ماسکی تخم کتان رو که ساحلمون یاد داده روزی یبار میزارم مامانم که خطوط بیشتر از من داشت روزی دوبار ...

البته منم پیش میاد که روزی دو بار ماسک بزارم ولی یکیش مثلا رفع چروک اون یکی لکه بر و ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون از توضیحات کاملت عزیزممممپس استاد اینا ساحلیه😍راستی نیستش دو روزه دلم براش تنگ شده

بله زهرا جون استاد این رسیدگی ها و خوشگلاسیونمون ساحله 😍😍😍😍 خدا برامون حفظش کنه واقعا مراقبتایی که ازش یاد می گیریم یه دنیا ارزش داره👌👌

سلام دخترا صبح تون بخیر 

امروز خونه دوستم دعوتم البته دوست صمیمیم اع زیاد میرم خونه شون 😁😁

و اینکه صورت مو ی پاکسازی ریز کردم ک قشنگ تر دیده بشم 

😍دیروزم خیلی اتفاقی خونه شون بودم ک کلی بهمون خوش گذشت واقعا خیلی خوب بود 

جای شما خالییییی 💋😁

🎀

دخترا تورو خدا برام دعا کنید بدجوری درد دارم انقد بالا آوردم انقد سوزش معده دارم نمیتونم تکون بخورم ...

عزیزم چرا اینجوری شدب توووو

الان چطوری محیا؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دخترا صبحتون بخیر شک دارم ب اینکه این ویروس جدید باشه یا سنگ صفرا آخه سنگه یدونه اس شدید نیست ب ...

محیا اطفا ما رو ار حالت بی خبر نزار

بالاخره توی اینجور مواقع باید باهم همفکری کنیم یه راهکار پیدا کنیم

تازه یه نوع خودمراقبتی هم هست که  یکی اومد اینجا رو خوند و خدایی نکرده درگیرش شد کوله باری از تجربه و راهکار اینجاست

فقط تو زود خوب شو عزیز دلم😙😙😙😙

سلام دخترا صبح تون بخیر امروز خونه دوستم دعوتم البته دوست صمیمیم اع زیاد میرم خونه شون 😁😁و اینکه ص ...

سلام عزیز دلم 😙😙😙😙

بهتون خوش بگذره کوچولوی من 😉

دوستان کم کم داریم به سال نو نزدیک میشیم

افکار این روزای ما 👇

مانتو بخرم یا بارونی؟؟؟؟

موهامو چه رنگی کنم ؟؟؟

ناخن چه طرحی بکارم خوبه؟؟؟

کفشامو حتما باید با کیفم ست کنم

و ...

رسیدن و توجه به ظاهرمون خیلی خوبه هااااا و تاثیر مثبتی روی روحیه مون داره 👌

ولی یه مرحله جلو تر از ظاهر وجود داره که اگه به اون رسیدگی نکنیم مارکترین ، خاص ترین و گرونترین لباس ها رو هم تنمون کنیم فقط رضایت و هیجان لحظه ای رو تجربه خواهیم کرد

در واقع  اصل وجود ما روحمونه

روح ما منبع اصلی زیبایی و شادی توی زندگیمونه . پس در وحله ی اول ما باید روی باز سازی اون باید تمرکز کنیم

باور کنید اگه روحمون رو شفا بدیم و واقعا از باطن احساس رضایت داشته باشیم این حس خود به خود به چهرمون مخصوصا چشمامون منتقل میشه 👌👌

میدونین که منظورم کدوم چهره هست چهره هایی که شاداب هستن آدم دوست داره مدام به چشماشون خیره بشه و از انرژی مثبتی که ازشون میباره بهره ببره

این مدل آدما موقع صحبت شاید چیزه خاصی هم نگن هااااا ولی حرفاشون فوق العاده تاثیر پذیره 😍😍 چون چاشنی انرژی مثبت و رضایت واقعی توی حرفاشون هست

پس لطفا بیاین توی این ماه های پایانی بیشتر روی ترمیم روحمون تمرکز کنیم نتیجش بی نظیره😍😍