2777
2789
عنوان

به نظرتون کار من تو دانشگاه زشت بود یا نرمال

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 57 پست
یعنی همسرت ازت ناراحت نشد چیزی بهت نگفت چرا پوشیدی

نه ناراحت نشد چون خودم همون روز براش تعریف کردم و گفتم که سردم شد مجبور شدم لباس فلانی رو بپوشم شوهرمم گفت اوکی از این به بعد یه کت بذار تو ماشین بمونه هروقت سردت بود همونو بپوش 

این اقاهم که گفته بود بهش شوهرم گفته بود لازم نیست شما دخالت کنی تو زندگی ما من خودم خبر داشتم از این موضوع 

ولی بعدش اومد بهم گفت حواست باشه به فلانی مردا همدیگرو میشناسن وقتی شاخکش تیز شده یعنی چییزایی علاوه بر این دیده که اومده این حرفو میزنه بهت اعتماد دارم ولی به پسر مردم اعتماد ندارم اگه دیدی داره عوضی بازی درمیاره باهاش قطع کن رابطتتو 

دقیقااا همین جملاتی که گفتم رو بهم گفت

داشتن دوست اجتماعی پسر بعد ازدواج حماقت محض

متاسفانه اونا الان ماهایی که دوست پسر نداریم رو مسخره می‌کنن 

جاری من تو برنامه های مختلف با پسرا حرف می‌زنه حتی میگه پسره گفت عکس شوهرتو بفرست میگه منم عکس خودمو شوهر و بچمو فرستادم براش!! 

شوهرشم خبر نداره  

همیشه هم درمورد این چیزا حرف می‌زنه میگه پسره خیلی خوبه همیشه با هم درد و دل می‌کنیم و … 

یعنی دهنم باز میمونه از کارا و حرفاش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بابا زشت نیستفرهنگا متفاوتهولی من بودم لباس پسرارو چندشم‌میشد بپوشم😀😀غیر این مشکلی از نظر من نیس ...

اره میدونم ولی واقعا داشتم میلرزیدم😂این پسره هم که میگم از خود من بیشتر به خودش میرسه😂لباسشو پوشیدم تا دوروز بوی عطرش رو لباسم بود😂😂

چندش نیست یکم !!!لباس ی مرد دیگ بوی بدنش رو لباس 🤧

ووالا دیگه سردم بود بعد لخت نپوشیدم که از رو مانتوم پوشیدم اونم لخت نپوشیده بود از رو لباسش پوشیده بود فقط بوی عطر میداد😂

متاسفانه اونا الان ماهایی که دوست پسر نداریم رو مسخره می‌کنن جاری من تو برنامه های مختلف با پسرا حرف ...

بابا این خودش یه خیانت بالاخره یه حس هایی به وجود میاد غریزی 

نمی دونم چرا اینقدر عادی جلوش میدن

متاسفانه اونا الان ماهایی که دوست پسر نداریم رو مسخره می‌کنن جاری من تو برنامه های مختلف با پسرا حرف ...

عزیزم من شوهرم خبر داره و ایشون دوست اجتماعی نیست یه همکلاسیه که باهم رفت وامد خانوادگی هم داریم یعنی من پدر مادر و خواهرشو میشناسم مامانم اینا هم میشناسن و گاها مهمونی هامون دعوتشون میکنیم

دخترمن دانشجو ، ماجرای شما رو براش تعریف کردم ، گفت تو دانشگاه به ترک دیوار هم گیر میدن و شایعه درست ...

اره متاسفانه 😑😑واقعا چاره ای نداشتم وگرنه اینکارو نمیکردم😑

میخوام ازین زاویه بهش نگاه کنم که اگه شوهر من با دخترای دیگه رابطه ی صمیمانه داشته باشه وباهم گردش و تفریحم برن واگه یه دختری سردش شد شوهر من هودیشو بده بهش،قطعا میزدم لهش میکردم🙂

شوهرت خیلی لارجه🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

میخوام ازین زاویه بهش نگاه کنم که اگه شوهر من با دخترای دیگه رابطه ی صمیمانه داشته باشه وباهم گردش و ...

من خودم اگه میدونستم این اقا متاهله به هیچچچ عنوان قبول نمیکردم 😂ولی خب شوهرم اوایل خیلییی گیر بود امتحان ها پس دادم تا اینطور شد😂

این جوری که شما گفتید نه زشت نبود 

منتهی خودش شد قندیل طفلک 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من