2777
2789

این داستان واسه چند روز پیشه 

هوا خیلیی سرد بود منم لباس کم پوشیده بودم داشتم میلرزیدم واقعااا 

ما تو دانشگاه یه جمع هفت نفره ایم که خب باهم صمیمی تریم بعد بچه ها دیدن من سردمه یکی از پسرا هودیشو دراورد داد بهم من پوشیدم تا اخر کلاس اخر کلاس دادم بهش 

حالا دیروز یکی از پسرا که با شوهر من دوسته برگشته گفته مراقب خانومت باش خیلی با فلانی صمیمی شده😐😑

من واقعا از نظرم این که هودیشو پوشیدم کار نرمالی بوده😕سردم بود خب 

بعد ما کلا باهم صمیمی هستیم یهنی ارتباطمون فقط دانشگاه نیست باهم بیرون میریم و...  شوهرمم میشناستش و بعضی وقتا باهامون میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر ارتباط سالم باشه مشکلی نیست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بستگی به میزان حساسیت شوهرت داره واسه بعضیا یه چیز عادیه بعضی مردا یه چیز کوچیکم شر درست میکنن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

دیدگاه اون فرد مشکل داشته و ذهنش خراب بوده

وقتی انقدر بین شما و همسرتون اعتماد وجود داره اصلا به این قضایا توجه نکن و نخواه فکرتو مشغولش کنی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
من باشم سعی میکنم سنگین زنگین تر رفتار کنم ک کسی بهم چیزی نگه از نظر متاهل بودنت میگم چون فرد متاهل ...

خب وقتی شوهرم نیست اونجا چی کنم؟ 

نمیتونستم برم خونه دوساعتی راهه دیگه دیدیم سردمه اون اقاهم کاپشن داره هودیشو گرفتم 🥲

بستگی به میزان حساسیت شوهرت داره واسه بعضیا یه چیز عادیه بعضی مردا یه چیز کوچیکم شر درست میکنن

من شوهرم حساسه ولی خب اعتماد داره بهم و میدونه که رابطه من با این دوستام تا چه حد صمیمیه ولی خب سالمه 

و حتی دیده وقتی یکی پررو میشه من باهاش برخورد میکنم و رابطم رو قطع میکنم

شوهرم با اون اقایی که این حرفو زده بود برخورد کرد ولی خب من حرصم گرفت از اینکه رفته همچین حرفی زده به سوهرم😑

من بودم اینکارو نمیکردم. فوقش میرفتم جایی که هواش اینقدر سرد نباشه، مثلا کلاس.(البته این نظر من و کاری که میکردم بود)

فقط یه سوال اگه جاتون با همسرتون عوض میشد ویه دختر لباسش را داده بود به همسرتون و اون پوشیده بود و حالا شما متوجه میشدید، حالا همون حرفو میزدید که خب سردش بوده! یا تاپیک میردید و همه ی کاربرا میگفتن کار شوهرت بد بوده!