2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6760 بازدید | 1079 پست
الهی بگردم فسقلی خاله 🥺بهتره الان؟؟ محیا چیزایی که شیر و لبنیات دارن این مدت بهش نده مثل شیر کاکائو ...

دل درد داره الان و بی‌حال  تبم داره ی کمی

خدا نکنه عزیزم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزمن کلشو استراحت کردم که بعدا نی نی بیاد استراحت برام ارزو میشه فقط ناهاردرست کردم وظرفارو شستم ...

نوش جون خودت و فسقلی 

دستشون درد نکنه 😍❤️😍❤️😍❤️

عزیزمممممم کاملا درکت میکنم مامان منم همین بود همیشه تاریخ هارو میپرسید و کلی از قبل استرس داشت که سنو و آزمایش بهمون چی میگه 

💕😍💕😍💕😍 انشالله به سلامت این دوره رو طی کنی و بغل بگیری عزیزممممم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دقیقا بچه های نسل جدید همینن حتما باید به یه جواب کاملا منطقی برسن تا ول کنن

اره من که خیلی وقتا کم میارم دربرابر سوالش انقد میپرسه گاهی میخوام فرار کنم برم محو شم😂😂😂

به هرجوابیم قانع نمیشه حتما باید یه چیز درست واصولی بهش بگی یه ساعت پیش گیر داده بود چرا دوتا خدا نداریم چرا میگی فقط یکیه 

الان چی بگم بهش ای خدا🤕

اخرش گفتم من نمی دونم بزار بابایی بیاد ازاون بپرسیم امیدوارم یادش برع وگرنه مخ باباشم میخوره😂😂

مهدیس من اینو موافقم و تقریبا یه سالی میشه انجامش میدم اسم عنوانش رو گذاشتم خریدای پیش رو از وسیله و ...

منم همیشه لیست مینویسم

برا خریدام 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

نوش جون خودت و فسقلی دستشون درد نکنه 😍❤️😍❤️😍❤️عزیزمممممم کاملا درکت میکنم مامان منم همین بود همیش ...

ممنون گلم مامان من که همیشه خدا نگران یه چیزی هست بهش میگم مامان چرا الکی براخودت نگرانی درست میکنی یکم ریلکس باش بچه هات همه بزرگ شدن رفتن سر زندگیشون تو هنوزداری خودت اذیت میکنی ولی کو گوش شنوا یا نگران بچه هاش یا نوه هاش همه خوب باشن نگران خواهر برادراش میشه 😐

خدایا شکرت بابت آرامشم خدایا شکرت بابت رابطه من و همسرم خدایا شکرت بابت غذای گرم تو زمستون خدایا شکر ...

😂😂😂😂😂😂منو هم ندادن 

اما منتظرم بیاد چون می‌خوام واسه پدرشوهر و مادرشوهرم از طرف فسقلیا یه چیزی بگیرم 

بعد نمی‌خوام پولشو از حامد بگیرم می‌خوام از طرف خانواده مادری باشه نه با یاری بابایی🙄😂

امسال اولین یلدای فسقلیاست و ما خونه پدرشوهرم دعوتیم 

می‌خوام پول بزارم روش گل و باقلوا و سوهان  بگیرم 😁

آخه پدر شوهرم عاشق باقلوا و سوهان مادر شوهرم گل نرگس رو دوسداره😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
😄😄😄😄 منم ی اخلاقی داره بخدا بعضی وقتا میخوام فرار کنم پسرم بخوره زمین میکه تو کم کاری کردی غذا ن ...

😂😂😂😂😂 نه خداروشکر اینو ندیدم 

از عشق پدرانه ست عزیزم ناراحت نشو

دل درد داره الان و بی‌حال تبم داره ی کمیخدا نکنه عزیزم

🥲🥲🥲 انشالله بهتر شه عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد