2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6760 بازدید | 1079 پست
سلام شبتون بخیر دارم تو اتاقم ی تغیراتی میدم 😉و تمیز کاری و دور ریختن چیزای اضافی و...ی کاری که خود ...

مهدیس نوشتن انگاری به کلمات معجزه میده

من واقعا اعتقاد دارم به محض اینکه یه خواستم رو مکتوب کنم انگاری زمین و زمان تلاش میکنن بهش برسم

منم توی نت گوشیم یه برنامه هفتگی . ماهانه . اولویت بندی خواسته هام و .... طراحی کردم که بهشون تیک میرنم و حتی هر ماه رو با ماه قبلیش مقایسه میکنم که ببینم چقدر پیشرفت داشتم و ... مرورش خیلی روحیه بخشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا شکرت بابت آرامشم 

خدایا شکرت بابت رابطه من و همسرم 

خدایا شکرت بابت غذای گرم تو زمستون 

خدایا شکرت پسرم حالش خوبه

خدایا شکرت بابت روزی حلال 

خدایا شکرت چکمون پاس شد 

خدایا شکرت واممونن جور شد 

خدایا شکرت بابت اندامم

خدایا شکرت پوست و موهای عالی دارم 

خدایا شکرت بابت لباس های خوشگلم 

خدایا شکرت محوصلاتم رو فروختم 

خدایا شکرت جیمون همیشه پر از پوله 

خدایا شکرت ی خونه دو خوابه بزرگ پر از وسیله های نو خریدیم 🏡

خدایا شکرت سهام عدالت رو ریختن مردم میتونن باهاش طلا بخرن 🤣🤣🤣🤣🤣(خدا شاهده منو نریختن )

خدایا شکرت🌻 خدایا شکرت🌻 خدایا شکرت 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

[QUOTE =364846909]سوال خوده منم هست ؟؟؟؟😉😉 من دخترم رو اون موقع اینطوری قانع می کردم که این مرغ ه ...

دقیقا بچه های نسل جدید همینن حتما باید به یه جواب کاملا منطقی برسن تا ول کنن

الهی بگردم عزیزم میدونم چی کشیدی آخه آب انار ترشه معده نوزاد تحمل اسید رو نداره دیدی گفتم آب پرتقال ...

دستت درد نکنه ماه من حتمااااااا یادم میمونه چیا گفتی خاله مهربونشون 💕🫶🏻مرسی که به فکری 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
😁😁😁😁😁 حالا ساحل شوهر من حتی قطره تقویتی پسرم رد حتی جرعت نمیمرد بهش بده تا کامل ب خوردن نیوفتاد ...

خوشا به سعادتت محیا🧿😂🥴

من حامد دیشب اگه بدونی چیا رو پیشنهاد میداد واسه خوب شدن رادین

آروم کردن رادین یه طرف رادوین بیدار نشه یه طرف جواب حامد رو دادن به طرف

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
هیچی نمیخوره فقط نون خالی

الهی بگردم فسقلی خاله 

🥺بهتره الان؟؟ 

محیا چیزایی که شیر و لبنیات دارن این مدت بهش نده مثل شیر کاکائو خامه و.. 

آخییی، چی ب طفلک‌ گذشته دیشب🥲واقعا راست‌میگن‌بچهارو با باباشون‌نباس تنها گذاشت

دقیقااااااا ازگل بخدا 

از دیشب تا وقتی برگرده  شاید پنجاه مرتبه گریه کرده باشم 

اصلا از جلوی چشمم نمیره 

چون کامل پشیمون شد و خودشم حالش خوب نبود حالشو میدید من زیاد سخت نگرفتم بهش 

میگم برای چالش اب نوشیدنای دیگم قبوله مث چایی ودمنوش یا نه اونا حساب نیاخه من سرما خوردم دوروز فقط ا ...

چند لیوان آب مهمه ولی بقیه چرا میشه آبمیوه و دمنوش و ... رو همراه عبارت تاکیدیمون بگیم

بوی یلدا را‌ می شنوی؟؟؟انتهای خیابان آذر...باز هم قرار عاشقانه پاییز و زمستان...🧡🤍قراری طولانی ب ب ...

چقدر قشنگ ♥️ 😍

عزیز مهربونمممممم پیشاپیش مبارک خودت و تک تک خانومای تاپیک باشه 💕😍💕😍💕😍

انشالله پر از اتفاق های خوب و شادی های همیشگی باشه واسمون