2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6770 بازدید | 1079 پست
ممنون که مثل همیشه بهم انگیزه میدی ساحلی 😍😍😍😍

ماه منی ❤️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
فدات بشم آزی جان ویروسی زده ب شکمش هکش گریه میکنه شکمش درت میکنهو تب خودمم نمیتونم دکتر ببرم مجبورم ...

الهی بمیرم عسلم 🥺

میگم کیسه آب گرم یا حوله ای چیزی رو گرم کنی جواب نیست؟

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من خیلی ساعت جفت میبینم دلیلش چیه مثلا ۶.۶ ۷.۷ همین الان ۱۷.۱۷

منم ۱۷۱۷ و ۱۷۱۸ رو همیشه میبینم 

و ۱۵۱۵ 

۱۴۴۱ 

۲۲۰۲😍

پیام فرشته هاست 

پیام هامون رو نت بخون واسه هر ساعت 

راستی دخترا اون چک کزایی بود ۱۵۰ تومن جور کردیم ۵۰ تومن مابقی رو هرکاری کردیم نتونستیم خیلی از لحاظ ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر وای خیلی خوشحال شدم 🧿😍🧿😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

نگران نباش همینکه این اصل کاری رو بدین بقیه موارد دیگه خود به خود اوکی میشه  

تنتون سلامت باشه 

سلام شبتون بخیر دارم تو اتاقم ی تغیراتی میدم 😉و تمیز کاری و دور ریختن چیزای اضافی و...ی کاری که خود ...

مهدیس من اینو موافقم و تقریبا یه سالی میشه انجامش میدم 

اسم عنوانش رو گذاشتم خریدای پیش رو 

از وسیله و لباس و... هر مورد شخصی که دارم اینارو هم لیست کردم اسمشو گذاشتم داشته ها که چیا رو دارم و چندتا دارم 

و احتیاجی به خریدشون ندارم 

خیلییییییییی عالیه چون دیگه اضافه خرید و دور ریز ندارم 

و اینکه اصولی پس انداز میکنم 

آفرین بهت عسلم 

تنت سلامت 

انشالله بهترین جذب و خرید هارو باهاشون داشته باشی 

به به چه پناهگاه شخصی و رویایی   بشه اون اتاق 😍😍 تغییرات هم به دل خوش انجام بدی گل من 💘 

سوال خوده منم هست ؟؟؟؟😉😉من دخترم رو اون موقع اینطوری قانع می کردم که این مرغ ها ماشینی و مختص خورد ...

😂😂😂😂😂

پس هیچ وقت تا اینکه بزرگ میشن و واسشون مهم نیست 

کارتون فرار مرغی رو بهشون نشون ندین 

چون میگن ماماااااان نگا مرغا از خورده شدن فرارین 😂😂😂😂

طرف کی هستی شما🤨😂

بنده طرفدار مساوات و برابری بین زوجین هستم 🥴

وقتی اون کار می‌کنه تو پاشو از جات ایشون روحیه بگیره 😂

ساحلی حالا نزن تو ذوق بچه 😂فردا پس فردا میخوان آش بخورن جوجه ها بهش به شدت احتیاج داری اصلا میتونی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

سعی خودمو میکنم 

عزیزم 💘محیا موقعی که تب داشته باشن بالا بیارن تبشون میاد پایین خوب هست نگران نباش الان خوبه حالش؟

👌🏻👌🏻آخی وقتی یه مامان استرس داره 

یکی حواسش به جزئیات هست چقدر آرامش بخشه 😌

معلومه صفر تا صد فسقلیا رو حریف بودیا  حتی وقتایی که تنهایی 🧿🍓🧿

بهش بگو خروس راضی نمیشه تو با مرغ صحبت کنی😉😉

😂😂😂😂

اره عزیزم من مرتب قرص میخوردم که دیدم ای بابا پریود نمیشم ازشب پنجم پریودی من میخوردم

اره فاطمه قرص های جدید 

این مدلی شدن 

فکر کنم به خاطر سیاست فرزند آوریه 

ساحل جونم آب جوشیده سرد شده میدادمشش ماهه به بعد آب سیب هم بهش میدادم

مرسییییییییی نازنینم 💘 

حتماااا یادم میمونه 

ساحل جونم آب جوشیده سرد شده میدادمشش ماهه به بعد آب سیب هم بهش میدادم

مرسییییییییی نازنینم 💘 

حتماااا یادم میمونه 

خوشا به سعادتت محیا🧿😂🥴من حامد دیشب اگه بدونی چیا رو پیشنهاد میداد واسه خوب شدن رادینآروم کردن راد ...

😄😄😄😄 

منم ی اخلاقی داره بخدا بعضی وقتا میخوام فرار کنم 

پسرم بخوره زمین میکه تو کم کاری کردی 

غذا نخوره میگه تو کم کاری کردی 

هرچی بشه رو مقصرش منم 

بارها باهاش دعموام شده🤨🤨

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ساحل مامان من دور از چشم من کلی آبمیوه به دخترم قبل شش ماهگیش میداد قشنگ سیب ، هلو ، گیلاس ، خیار و ...

عزیزمممممم ♥️😂تنشون سلامت 

اخه سارا مامانای با تجربه حتما که می‌دونن

اما حامد دیشب نمیدونست فقط به خاطر احساسات بهش آب میوه داده بود 🥴