2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6761 بازدید | 1079 پست
به به اره منم یه چیزایی میدم 😂😂😂ولی اینو چون در جریان نبودم کلا قاطی کردم حالا دیشب هم نخوابید وا ...

😂😂😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
پسرم بد جوری مریض شده تب داره بی حال بی حال من بمیرم براش استفراغم کرد تنهام هستم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم 💘

محیا موقعی که تب داشته باشن بالا بیارن تبشون میاد پایین خوب هست 

نگران نباش 

الان خوبه حالش؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی دخترا اون چک کزایی بود ۱۵۰ تومن جور کردیم ۵۰ تومن مابقی رو هرکاری کردیم نتونستیم خیلی از لحاظ ...

انشالله ک‌جور میشه،اره سخته خواهری

ولی میگذره...انشالله سال جدید حقوق ها زیاد میشن...

توکلتون بخدا باشه

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
عزیز دلم خیلی مبارررکه انشالله سالم و سرحال بغلش بگیری😍😍😍😍فاطمه جون واقعا با مصرف قرص بازم بادار ...

اره عزیزم من مرتب قرص میخوردم که دیدم ای بابا پریود نمیشم 

ازشب پنجم پریودی من میخوردم

[QUOTE  =364846909]سوال خوده منم هست ؟؟؟؟😉😉 من دخترم رو اون موقع اینطوری قانع می کردم که این مرغ ها ماشینی و مختص خو ...[/QUOTE]

جواب خوبیه ببینم قبول میکنه یا نه

میدونی باید جواب قانع کننده منطقی بدم وگرنه قبول نمیکنه هرچی میگم یه جوابی میده یه وقتایی که هیچ جوره کنار نمیاد دیگ حوالش میکنم به باباش اونم حواسشوپرت میکنه تا دفعه بد ببینه وبازبپرسه

عزیزم 💘محیا موقعی که تب داشته باشن بالا بیارن تبشون میاد پایین خوب هست نگران نباش الان خوبه حالش؟

ن زیاد خوب نیست تب داره 

دل درد و بیحاله 

از صبح ی لیوان شیر خورده ی تیکه کوچیک سیب زمینی آب پز 

از بعدظهر سوپ براش گزاشتم دو قاشق خورد اشتهاش صفر

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود