2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 6853 بازدید | 1099 پست
خانومایی که مامان هستن یه سوال مهم دارم شما تا قبل ۱۲ ماهگی به فسقلیا آب میدادین بخورن؟

ساحل جونم آب جوشیده سرد شده میدادم

شش ماهه به بعد آب سیب هم بهش میدادم 

ن زیاد خوب نیست تب داره دل درد و بیحاله از صبح ی لیوان شیر خورده ی تیکه کوچیک سیب زمینی آب پز از بعد ...

بگردم الهی 

نعنا و آویشن بجوشون بهش بده 

هم برای تبش خوبه هم برای دل دردش 

ان شاء الله تبش زود میاد پایین 

دل درد گرفته بهش شیر نده تا بهتر بشه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیم ساعت قبل اینکه بیام اینجا بپرسم ورداشت به رادین آب میوه داد دو قاشق مربا خوری بعد که من عصبی شدم ...

ساحل مامان من دور از چشم من کلی آبمیوه به دخترم قبل شش ماهگیش میداد قشنگ سیب ، هلو ، گیلاس ، خیار و ... داده بود و گاهی بعضی غذاها رو بهش یه کوچولو زبونش میزد 😊😉ولی خودم بعد شش ماهش شروع کردم 

سلام دوستان عزیزممممم صبحتتون بخیر 🌱🌞خداروشکر که شمارو دارم😘😘😘😘😘من دیروز تا وقتی خونه بودم چا ...

زهرا باورت میشه منم دیروز بازار بودم و دقیقا بازار مظفریه فرش فروش ها هم رفتم شاید همدیگه رو دیدیم ولی نشناختیم 😉😉

زهرا اون فروشگاه رو دیدی همش میگه حسندع وار حسینع دع وار 😉😉😉 

امروزمن کلشو استراحت کردم که بعدا نی نی بیاد استراحت برام ارزو میشه فقط ناهاردرست کردم وظرفارو شستم 

بعدش مامانمو ابجیم اومدن دورهم نشستیم حرف زدیم مامان جان وابجی خانم برام توپک خرمایی درست کردن حسابیم خوشمزه شدن

مامانی نگران نوه اش بود اسرارداشت برم سنو که یه وقت دیرنشده باشه ولی من ۳۹ هفتم کلی حرف زدم تاقانع شد که نوه اش دیر نکرده هنو وقت داره😂

اخرشم گف خب حداقل شنبه یه سر برو دکتر

مامان من عادت داره برای همه چی زیادی نگران باشه همین نیم ساعت پیش رفت ومنم اومدم اینجا 

بوی یلدا را‌ می شنوی؟؟؟انتهای خیابان آذر...باز هم قرار عاشقانه پاییز و زمستان...🧡🤍قراری طولانی ب ب ...

ممنون گلم 💙💜💙💜💙💜

پیشاپیش یلدای شما هم مبارررررک

راستی آزی اون روز یه آهنگ برای یلدا گذاشتی برامون نمیدونم چرا پاک شده یه تیکش رو بلدی بگی دان کنم؟؟؟

بچه ها من خیلی ساعت جفت میبینم دلیلش چیه مثلا ۶.۶ ۷.۷ همین الان ۱۷.۱۷

محیا من بیشتر 11:11 میبینم مخصوصا وقتایی که یه کوچولو در مورد موضوعی دلگیر باشم . به جایی نوشته بود پیامی از طرف فرشته نگهبان هست و ...

راستی دخترا اون چک کزایی بود ۱۵۰ تومن جور کردیم ۵۰ تومن مابقی رو هرکاری کردیم نتونستیم خیلی از لحاظ ...

انشالله زودی وام فراهم بشه راحت بشین محیا جونم الهی آمین 💙