2777
2789

سلام من خودم نزدیک 6ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم نمیدونید ک چ زجرایی کشیدم و بدون هزار تومن پشتوانه منو شوهرم شروع کردیم خونوادش ک هزار تومنم بهش ندادن تازه ازدواجمون سنتی هم بود تو زندگی بالا پایین های فراوون داشتیم و مستاجر بودیم

من خونه های خوب میگرفتم ولی سال بعد باید بلند میشدم ی سال شوهرم بیکار شد و آه  در بساط نداشتیم جز ی ماشین 

و حدود20گرم طلا ک همشم با پس انداز جمع کرده بودم

عزمم جزم کردم ک اینجوری فایده نداره

ماشینو فروختیم 

(نیسان داشتیم) 

افتادیم تو شهر دنبال خرید خونه  قسمت شد و ی آپارتمان 50متری تو پایین شهر گیرمون اومد 

خدا ب سر شاهده راسته میگن ازتو حرکت از خدا برکت یارو انقد باهامون راه اومد ی مقدار پول خونه رو چکی کرد 3ماهه شوهرم تو شرکت کار پیداکرد 3ماه زجر کشیدیم و نخوردیم و نپوشیدیم تا پول چک جور شد اما همش گذشت درسته خونم تو پایین شهره و بزرگ نیس اما الحمدالله شکر همین ک استرس اینکه سال بعد چی میشه ندارم خدا کمک کرد وام بچه دومم دادن بهمون ی ماشین مدل پایین هم خریدیم شماهم اگر سرمایه ای مثل ماشین یا طلا دارید ولی خونه ندارید اقدام کنید توروخدا عارتون نشه ک من فلان محله نمیرم من الم من بلم چند سال بعد ب خودتون میاید ک اون پول پیشتون اجاره همون خونه پایین شهرم نمیشه

غد بازی رو کنار بزارید ب حرف و طعنه بقیم اهمیت ندید بعد از چند سال می‌فهمید بهترین کارو کردید 

اینو کسی داره بهتون میگه ک با دوتا بچه تو زیر زمین اجاره ای زندگی کرده اما بلاخره خدا کمکم کرد و الان سقف خونه خودم رو سرمه

خدا رو شکر ان شاءالله  بهتر و بزرگترشم میخری  بسلامتی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی شکر عزیزم منم با قسط خونه خریدم خدا کمک کنه

مبارکت باشه گلم بخدا هیچی مثل خیال راحتی نیس

وای من همیشه فروردین ب بعد افسردگی میگرفتم ک چی میخواد بشه تابرج4 داغون میشدم

اره بابا مستاجری کابوس من شوهرم خوب ولی اگر میدونستم قرار تو مستاجری ذره ذ ره اب بشم هرگز ازدواج نمی ...

خب خودت تلاش کن پایه هم شین از قید چیزای غیر ضرور بزنین ی خونه تو پایین شهر جور کنین تو همتش کن ببین خدا چطور بهت کمک میکنه 

مبارک باشه ولی مگه با پول یه ماشین میشه خونه خرید ما اجاره نیستیم خونه مادرشوهرمه ولی خیلی کوچیکه 😭😭۲۰متر میشه

هر چقدر به شوهرم میگن به اقدامی بکن کاری نمیکنه و فقط میگه پولمون نمیرسه 

بسلامتی و دلخوش توش زندگی کنید باید پشتوانه مالی باشه تا بشه خونه خرید عزیزن حتی همون خونه کوچیک تو پایین شهر آرزوی منه که از خودمون باشه ولی وقتی پول نیست حتی نمیتونیم قسط وام بدیم با ماهی دوازده ملیون شوهرم چکار کنیم به زور بخدا میکشونیم به سر برج منم آرزومه یه خونه کوچیک تو حتی پایین شهر از خودمون داشتیم که مطمئنم آرزوی محال میشه ولی الهی شما چهار نفری با هم خوش باید من حتی دلم یه بچه دیگه میخاد که پسرم انقدر تنها و بی کس نباشه ولی تو خرج همین بچه هم موندیم 

🌈💙 Martia 💙 🌈

خب خودت تلاش کن پایه هم شین از قید چیزای غیر ضرور بزنین ی خونه تو پایین شهر جور کنین تو همتش کن ببین ...

میشه بیای تاپیک قبلم ببین اگه تو شرایط من بودی باز کار میکردی؟

و اینکه شما چیکار کردی؟سرکار میرفتی؟