2777
2789

ی شات گرفتم دختره تو اینستا عکس نوشته فرستاده که شوهرم رو دوس داره مفهومش اینه.یک عکس هم دارم ک شوهرم گفته ۴۰۰ زدم دوباره ۴۰۰ میزنم و فردا دوباره میام. اونم گفته باشه و گفته می بوسمت.و عکس از فیش واریزی ب اون خانم هم دارم قشنگ اسم دختره نوشته شده تو فیش‌.چت هاش تو اینستا بوده‌.قصدم طلاق هست می تونم محکوم کنم همسرم رو یا نه؟

الهی پولی که از کارت من برای دختره زده خرج درد بی درمانش بشه...

ای وای حالا اون پولو واسه چی داده به دختره؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی دوستش بوده؟

بنظر ۰۰۰ پولی میاد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

انشالله شوهرت سرطان بگیره دختره کمتر مقصره تا شوهرت

هردومقصرن دختره اگه ادم بود ازاول قبول نمیکرد باشه باهمین مردی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

من چند ساله بابت همین خیانتای مثلا شوهرم فقطططط باهاش هم خونه ام اونم فقط برای دخترم ایشاله زودتر این هم خونه ای تموم بشه ریخت آشغاله شوهرم دیگه نبینم

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
انشالله شوهرت سرطان بگیره دختره کمتر مقصره تا شوهرت

شک دارم احتما دختره هم متاهل باشه تو عکس نوشته نوشته بود سخته شرعا تو خونه باشی و حلقه ب دست اما قلبا ب یاد کسی باشی و از فکرش مست 

هردومقصرن دختره اگه ادم بود ازاول قبول نمیکرد باشه باهمین مردی

درسته من کار اون دختره رو توجیح نمیکنم اما دختره مجردها ب کسی تعهدی نداره اما همسر شما با اینکه شمارو داره رفته خیانت کرده اون دختره دوست دختر شوهرت نیست جن،،،،،ده پولی هستش ک مبلغش هم مشخصه جونم پس این شوهرته ک مقصره باید ادمش کنی 

مگه شما همونی نبودی دنبال یه اقا میگشتی ثابت کنید همسرتون با هم‌جنس رابطه داره عکس و چتش  هم تو گروه های هم‌جنس رو شده بود 

حالا درسته که زنی که اوار میشه رو زندگی مردم ادم‌نیست ولی همسر شما زن و مرد براش فرق نداره کرم از خود درخته