2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 626 پست
عزیز دلم هر کسی هم جای تو بود همین حس و حال رو داشت مخصوصا که تنها نبودی و بچه ها هم همرات بود . این ...

لایک،دقیقا سارا...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا صبح همگی بخیر 💜💙یه روز شهامت این رو پیدا میکنی که قید آدمای سمی زندگیت رو بزنیخودت رها ...

منم تصمیم رو گرفتم 

امیدوارم خدا کمکم کنه 

امیدوارم مسیر های درست رو پیش روم بزاره 

امیدوارم بغلم کنه تا نا امید نشم 

دوست دارم وقتی عید شد از خودم ممنون باشم بابت تغییرات مثبت سال گذشته 

خدایا خیلی دوست دارم 🍀❤

لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا من میخوام واسه تولد دخترداداشم یه کادو خوب بخرم.ولی واقعا نمیدونم‌چی باشه.آخه همه چیز خداروشکر ...

آزگل ساعت هوشمند رو بچه ها خیلی دوست دارن اگه نداره براش بخر خیلی ذوق میکنه . قیمت های خیلی مناسب و کاربردیش هم الان بازار اومده

به به خوش اومدی ای بابا مگه تعطیل نیستن 🥺دیگه چرا مجازی برگزار شده یه روز کلا درس رو تعطیل میکردن ن ...

نه بابا تعطیل میشیم کار رو سخت تر میکنن مدام باید فیلم برداری کنیم و به گروه بفرستیم اونم همش قطع و وصل میشه نمیره😕

آزگل ساعت هوشمند رو بچه ها خیلی دوست دارن اگه نداره براش بخر خیلی ذوق میکنه . قیمت های خیلی مناسب و ...

ساراجون

پانته آ هم‌پیشنهاد ساعت رو داد

دارن‌آخه،هوشمندم دارن...

خیلی سختمه

شیطونه‌میگه مث قدیما،پارچ و لیوان‌ببرم😒😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا صبح همگی بخیر 💜💙یه روز شهامت این رو پیدا میکنی که قید آدمای سمی زندگیت رو بزنیخودت رها ...

خوبی گلم؟یه سوال دارم ازت
سارا و ساحل 

من نمیتونم با شوهر خوب حرف بزنم یعنی بلد نیستم.حرف مشترک با شوهرم خیلی کم دارم.رابطه مون خیلی سرد شده.تازگی ها میرم مشاوره تلفنی
از عصر حس میکنم داره یه چیزی ازم پنهان می‌کنه.میخوام بهش بگم که شکی که دارم برطرف بشه و آروم بشم .نمی‌دونم باید چطور باهاش حرف بزنم.و از کجا شروع کنم
قضیه این هست که گاهی پنهان کاری داره عصر رفتیم بیرون و اومدیم بعد که ما رو برگردوند گفت کار دارم باید برم.میدونم کار دیگه هم داشته که نگفت  ولی چیه و چرا پنهون کرده نمی‌دونم و این اعصاب منو خورد میکنه

چجوری باهاش حرف بزنم ممنون میشم کمکم کنید

سلام مرسی 😍نمی دونید چقدر خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردمو کنار دوستای خوبی مثل شما هستم از دیروز شر ...

خوشحالم که شما هم توی جمع ما هستین  💙💜

راستی سما رو جی صدا کنیم؟ منظورم اسم مستعار هست