2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3727 بازدید | 625 پست
خدایا شکرت امروز مادرم اومد اینجا کلی خندیدیم خدایا شکرت پسرم رفت آرایشگاه موهاش رو خوشگل کرد خدایا ...

ای خداااااا🥺🥺 

خداروشکرررر واسه بتمن و شیطون بازیاش 🧿♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ممنونم عزیزم.راستش یکماهی هست که مشاوره میگیرم خیلی بیشتر مراقب رفتارم هستم.راست میگی صبرم کمه دوست ...

قربون تووووو هدای خوشگلم 💕 

مطمئنم به زودی همه چی بهتر میشه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونت میشم جآنم

✨♥️✨♥️خواهش میکنم نازنینم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منم همینم کلی نذر و نیاز تعویقی دارم دیگه جدیدا می‌نویسم که چیارو نذر کردم و ...

من تازگیا با کلی تلاش دیگ نذرای سخت واسی چیزای کوچیک نمیکنم همسرم میگه داری با خدا شرط بندی میکنی 

دخترا،شوهرم‌‌چنروز یکم‌سرماخورده بود،یهو از سرشب حالش بدشد تب ولرز کرد،دیگه بردمش دکتر،فردا هم‌مرخصیه...تو خونست...

باید حسابی پرستاریش کنم زود خوب شه...

دخترم‌نگران‌باباشه،خداشانس بده😂

همش میگه اینو بده بهش،اونو بده بهش...بعد من ک هییییچچچچچ😐

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
خوبی گلم؟یه سوال دارم ازتسارا و ساحل من نمیتونم با شوهر خوب حرف بزنم یعنی بلد نیستم.حرف مشترک با شو ...

خدا روشکر چیزی ازش ندیدی که برات ثابت بشه

ما خانوما گاهی اونقدر به آخر خط می رسیم که مدام با غر زدن می خوایم به طرف حالی کنیم که

چرا خودت رو زدی به اون راه؟؟؟
چرا من رو نمی بینی؟؟؟؟
چرا ؟؟؟؟

یا مثلا مدام کارآگاه بازی میکنیم تا بلکه یه آتویی ازش بگیریم و ...

غافل از اینکه با این کارامون باعث فاصله انداختن و سردی رابطمون میشیم

ما اینجا می خوایم به درجه ای از دوست داشتن خودمون برسیم که غرق در علایق و خواسته های خودمون بشیم .

بی بهانه شاد باشیم ...

تبدیل به خانمی بشیم که به سختی بشه اون رو عصبانی یا ناراحت کرد ...

از درون اونقدر حس رضایت واقعی کنیم که این حالت خود به خود توی چهرمون نمایان بشه ...

دنبال بهونه ای برای خودخوری نشیم ...

زمانیکه با کودک درونمون آشتی کنیم ناخودآگاه این حس ناب به چهرمون میاد و برق خوشحالی توی چشمامون میدرخشه ...

اگه به این درجه از دوست داشتن خودمون برسیم  اون وقته که دیگه نیازی به تلاش ما نیست خود به خود طرف جاذب ما میشه چون متوجه میشه که برای گرفتن حس و انرژی خوب به این خانوم نیاز داره چون حس و حالش کنار این خانوم خیلی بهتره تا به چهرش نگاه میکنه غم عالم از دلش میره و ...

پس اولویت اول خوب کردن حال خودته تا خودت واقعا از درون خوب نباشی چیزی برای تقدیم کردن به طرفت نداری چون وجودت پر از استرسه و اگه هم بخوای تقدیم کنی یه حالت مصنوعی و نچسبی میشه