2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 625 پست
پس تو این مرحله رو بردی خداروشکررررر 😂ایووووول عالیهههههه مگه میشه تورو دوسنداشت اصلا و ابدا امکان ...

منم عمه شدم 

اندازه کل دنیا دوسش دارم 

با پسرم ۷ ماه تفاوت داره اون بزرگ ترهه

تازه پسرمم کتک میزنه 😅😅😅

ده برابر پسرم شیطون ترهه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

وای چقدر بد اره کلا برق معضل شده اما باورت میشه سارا خیلی وقته شب بیرون نرفتم توی مسیر ماشین و جاده ...

عزیز دلم😍😍😍😍😍 اشکالی نداره انشالله یکم که فسقلی ها بزرگتر شدن خانوادگی از شبگردی لذت میبرین

مخصوصا رادوین با یه وانت خوراکی خوشمزه شما رو مجبور میکنه ببرین سینما😊😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا درکت میکنم محیا که چقدر می تونه سخت باشه ولی این دوران هم به یه چشم به هم زدن میگذره و روزی می ...

میدونی سارا فک میکنم آدم روز ب روز صبور تر میشه 

من خیلی صبور تر شدم  

سعی میکنم رفتارم بهتر بشه هرچند سخت 

ماشالله شما صبوری ازت میباره سارا جان 

چقد کارا باهاش کردی 

ولی فکنم پسرم هنوز کوچیک برا این کارا 

منم تصمیم رو گرفتم امیدوارم خدا کمکم کنه امیدوارم مسیر های درست رو پیش روم بزاره امیدوارم بغلم کنه ت ...

خیلی عالیه 👌👌👌👌

به جمع ما خوش اومدین

چالش های روز شنبه رو هم یادتون نره قراره کناره هم کلی انگیزه بگیریم😍😍😍😍

ساراجونپانته آ هم‌پیشنهاد ساعت رو داددارن‌آخه،هوشمندم دارن...خیلی سختمهشیطونه‌میگه مث قدیما،پارچ و ل ...

آره پارچ و لیوان عالیه 👌👌👌👌👌

ولی بچه های نسل جدید مثل ما نیستن که سکوت کنن تا آنالیز نکنن که هدفمون از کادوی پارچ و لیوان چی بود ول کنمون نمیشن😉😉

قربونت برم‌ساحلی...منم با خاله هام‌خیلی راحتم...و‌من‌مطمئنم‌تو هم‌تو مرحله دوستداشتن‌عمه، برنده ای،ا ...

منم با خاله هام عالیم ولی عمه ها نه

البته بجز یکی ک رابطه فوقالعاده ای دارم صداش میزنم آجی بجای عمه 

خوبی گلم؟یه سوال دارم ازتسارا و ساحل من نمیتونم با شوهر خوب حرف بزنم یعنی بلد نیستم.حرف مشترک با شو ...

ممنون عزیز دلم

هدا جون تا حالا شده خدایی نکرده اشتباهی ازشون سربزنه و بهت کاملا ثابت بشه؟؟  

سلام شبتون بخیر 🎀💓امیدوارم حالتون خوب باشه امروز کار خاصی نکردم فقط برای خودم آرایش کردم و عکس گرف ...

سلام مهدیس چ خوب آفرین حیف ما ندیدیمت😅