2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 583 پست

@عروسکی2    

محیا الان پیام دادم پرسیدم

ببین  یه سری قطره آهن ها هستن که کلا ترکیباتشون دندون هارو سیاه نمیکنه اسم  مارکش ( قطره آهن کودکان  لیپوزوفر )

بعد اینکه اگه می‌تونه مسواک بزنه خمیر دندون پرتغالی واسش بگیر یا لیمویی کودکان و بهش نشون بده که به آرامی جهت درست مسواک بزنه که آسیب نبینن  بعد خودت چک کن که خمیر توی دهنش نمونده باشه: 

مسواک دکتر براون (مدل  انگشتی و مدل کودکان هم هست )

اگه احیانا احتمال میدی که اجازه نمیده خیال راحت دندون هاشو چک کنی یه خمیر دندون ژله ای کودکان  دوسال  بخر ( اسمش خمیر دندون ژله ای آلفا دنت مدل مینیون  واسه کودکان دوسال ) قابل خوردنه حتی چون ترکیباتش پروتئین و شیره 

این دیگه خیالت راحته 

بعد یه سری ژله و پاستیل ها هستن که انواع ویتامین هارو دارن اسمش دکتردنت  اینو بهش بده اگه خواستی کلا قطره ندی که سیاه نشه 

.. 

و اینکه ی راه راحت تر همونه که من بهت گفتم قطره آهن رو با قطره چکان بهش بده و ته حلق که اگه خورد به دندون های پشتی بخوره نه جلو 

و حتما بعدش بهش آب بده 

یا در طول روز از قطره بده که غذا میخوره چیزی از قطره روی دندونش نمونه نه قبل خواب و.. 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ساحل شب ها اوضاع خیابون ها توی قطعی برق افتضاح میشه توی تاریکی توی چهارراه ها چراغ راهنما کار نمیکنه ...

وای چقدر بد 

اره کلا برق معضل شده 

اما 

باورت میشه سارا خیلی وقته شب بیرون نرفتم  توی مسیر ماشین و جاده باشم 

پشت چراغ قرمز و چهار راه و 😍😍😍وای چقدر دلم رفت 

همیشه حتی مهمونی هم رفتم شب برنگشتم دقیقا فکر کنم از بعد به دنیا اومدن فسقلیا 

واسه همین تو الان میگی ازار دهنده ست اما من رویایی میبینم 😂😂😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام مرسی 😍نمی دونید چقدر خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردمو کنار دوستای خوبی مثل شما هستم از دیروز شر ...

به به خداروشکر که روز خوبی رو داشتی عزیزم 💘 💘 

خواهش میکنم عزیزدلم 

فقط ساحل این نقاشی ها رو ریسک نکن همینجوری توی نت نزار یه موقع از روش الگو برداری میکنن بنام خودشون ...

😂😂😂😂😂😂از این به بعد پایین اثر امضا میزنم 

واسه ناهار چندتا ادویه رو نداشتم بعد گفتم برم بگیرم فقط منو رادین و رادوین خونه ایم تا دو که حامد ب ...

وای چه صحنه ای بوده ساحل اونم با دوتا بچه کوچولو ..

عزیزدلم خدا رو هزار مرتبه شکر که به خیر گذشته

@عروسکی2 محیا الان پیام دادم پرسیدمببین یه سری قطره آهن ها هستن که کلا ترکیباتشون دندون هارو سیاه ...

اسم خمیر دندون آلگامن

خدا نکنه فدات 🥺🥺ازگل بخدا سگ سفید و بزرگ بود بعد حالت حمله گرفته بود من فقط دندوناشو می‌دیدم این ...

عزیز دلم هر کسی هم جای تو بود همین حس و حال رو داشت مخصوصا که تنها نبودی و بچه ها هم همرات بود . اینکه سگه برگشته جواب دل صاف و مهربونی هایی هست که بدون چشم داشت در حق بقیه میکنی ساحل

وای چه صحنه ای بوده ساحل اونم با دوتا بچه کوچولو ..عزیزدلم خدا رو هزار مرتبه شکر که به خیر گذشته

🥺🥺🥺اره سارا به خیر گذشت فقط 

مرسییییییییی نازنینم انشالله که سلامت و به دور از بلا و پیشامد باشی عزیزم 🧿💘💕🧿

عزیز دلم هر کسی هم جای تو بود همین حس و حال رو داشت مخصوصا که تنها نبودی و بچه ها هم همرات بود . این ...

لطف داری مهربونم 

💘💘💘💘💘💘💘💘

مطمئنم هزاران درجه بهتر و بیشتر از همین صفت های خوب رو شما و بقیه دوستای گلم اینجا دارین 

که بقیه رو خوب میبینین عزیزم ♥️ 

پس تو این مرحله رو بردی خداروشکررررر 😂ایووووول عالیهههههه مگه میشه تورو دوسنداشت اصلا و ابدا امکان ...

قربونت برم‌ساحلی...

منم با خاله هام‌خیلی راحتم...

و‌من‌مطمئنم‌تو هم‌تو مرحله دوستداشتن‌عمه، برنده ای،از خداشونم‌باشه یه عمه همه فن حریف دارن🧿💘🫂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آزگل تعطیل میشه مجازی نمی خونن؟؟؟ امروز با اوضاع قطع و وصلی نت واقعا کلافه شدیم بعدش هم برقا رفت نور ...

ن سارا، مجازی نبودن،فقط یه ویس قران‌باس میفرستادن‌تو‌گروه و‌تمام...

چ بد،همه‌چی دست‌ب دست‌هم‌ داد پس امروز‌.‌.برق و شارژ گوشیووو....هووووف از این‌همه بی تدبیری

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖