2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 625 پست
😄😄😄😄 ای جان عزیزم خدا بهتت رحم کنه فقط اونم دوتا پسر

پناه برخدا با دعای شما خواهرام انشالله😂😂😂😂فعلا فاطمه رادوین رو میخواد ببینم رادینو کجا بفرستم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ساحل بنظرم بدلیجات دوس دارن دخترا یا از این هدفون های فانتزی ک ترند شده هم خیلی جذاب

اره هدفون ها هم خیلی کیوتن راست میگی 😍😍😍کلی ام به کارشون میاد 

ازگل انتخاب واسش راحت تره

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😄😄😄😄 منکه ب خصوصی راضیم وای پس منم میزارم خصوصی 😅😅😅😅ولی خداوکیلی اگه گذاشتید قشنگ معلومه بشه ...

😂😂😂😂خیالت تخت

اره خصوصی بهتره امنیت داره

مرسی خوشگلم حتما بپرس خواهر شوهرت چیکاره اس مدیونی اگه فک‌کنی فضولم😄😄😄😄

نه اختیار داری 

دندون پزشک اطفاله 

شوهرشم دندون پزشکه بزرگساله

حالا همسرش یه چیزی ولی خودش چون مدرکش رو از طریق کنکور و دانشگاه ایران نگرفته خودمونم جرعت نکردیم دندون دستش بدیم 😂😂راستش

عزیزممم چیکار بچه ام داری ساحل کاریش نداشته باش اتفاقا من عاشق بچه های پر جنب و جوشم خوب کاری میکنه ...

😂😂😂😂😂😂قدم بتمن که روی چشممممم گل باران میکنم بیاد 

..نه محیا رادوین زیادی حالیشه 

باید بزرگتر شه یه فکری به حالش بکنم 😂😂

هنوز نشناختیش 

خودمونم نشناختیمش 

سلام دخترا خوبین؟؟؟ ما که مدرسه دخترم مجازی شده بود گوشیم کلا دست دخترم بود😊

به به خوش اومدی 

ای بابا مگه تعطیل نیستن 🥺دیگه چرا مجازی برگزار شده یه روز کلا درس رو تعطیل میکردن نمیشد 😵‍💫

عشقه ردش کن بیاد 😄

با کمال میل 

جعبه اندازش پیدا کنم پستش کردم 😂😂

یه کمم کنترل ادرارشو دست بگیره خیالم راحت تره 

[QUOTE=364523973]قربونت عزیزم [/QUOTE 

نشی که حیفی عزیزم 🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
پناه برخدا با دعای شما خواهرام انشالله😂😂😂😂فعلا فاطمه رادوین رو میخواد ببینم رادینو کجا بفرستم

بفرستش برای من رادین قند عسل رو 😍😍😍😍😀😀😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
نه اختیار داری دندون پزشک اطفاله شوهرشم دندون پزشکه بزرگسالهحالا همسرش یه چیزی ولی خودش چون مدرکش رو ...

واای خیلی خوبی  😂 🤣🤣

جدی من نگرانم میگم خطرناک نباشه 😄😄😄

خطرناک‌ک‌نیست...الانم ک‌افتادن،دندون خوشگلاش در اومدن😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ساحل بنظرم بدلیجات دوس دارن دخترا یا از این هدفون های فانتزی ک ترند شده هم خیلی جذاب

آزگل عسدم🫡

مرسی خوشگلم حتما بپرس خواهر شوهرت چیکاره اس مدیونی اگه فک‌کنی فضولم😄😄😄😄

دکتر هستن فک‌کنم😜

خانوما میگم شما کتاب یا پادکستی راجب 

فوت و فن بیشتر زن بودن و زنانگی نمی‌شناسین؟ 

من یه پیج از اینستا دنبال میکنم آفرودیته اسمشه خیلی خوبه منتها باید کلی منتظر بمونم مطلب بزاره یا تیکه تیکه ست و.. 

بعد راجب الهه آفرودیت هم کلی سرچ زدم که اطلاعات بیشتری بدونم اما نیست 😮 چیز به در بخوری توی سایت ها

یه چندتا پادکست سرچ زدم هنوز گوش ندادم شماهم اگه دوست داشتین دنبال کنین اینارو 

.. همینا با یه سری از اهداف تاپیک سارا همخونی داره چون تاپیک قبلش راجب اهمیت به خودمون و ظاهرمون و رفتار های زنانه و اصل وجودیمون صحبت میکرد 

که مثلا یه سری خصوصیت های مردونه رو نهادینه نکنیم 

لاک و گل سر و.. رو اون موقعه ها تمرین می‌کردیم 

من خیلی واسم این مبحث ها جالبه و دوسدارم 

چون حداقل از بعد اون خودنگری ها با تاپیک سارا ، حالم بهتره 

اگه شماهم کتابی چیزی شناختین به اشتراک بزارین 🍓