2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 516 پست

دخترا من میخوام واسه تولد دخترداداشم یه کادو خوب بخرم.

ولی واقعا نمیدونم‌چی باشه.آخه همه چیز خداروشکر داره.و من موندم چ کنم...۹سالشه...راهنماییم‌کنین

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
😁😁😁😁 هروقت بودی بگو عکس یکی از شاهکاراش رو بهت نشون بدم

الهیییییییییی بگردم 🍓🥰🍓🥰🍓🍓🥰🍓🥰کی بشه باشم و باشی ببینم فسقلی چیکار کرده 

هلن هم هنوز ندیدم لپک خانوم اونم زهرا بیاد نشونم بده 

💥✨💥✨💥✨💥✨😁😁😁😁😁😁😁😁🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤منو این همه خوشبختی محاله

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه ناهار چندتا ادویه رو نداشتم بعد گفتم برم بگیرم فقط منو رادین و رادوین خونه ایم تا دو که حامد ب ...

وای خداروشکر بخیر گذشت تصورشم ترسناکه😵

من باشم همونجا سکته میکنم اونم با بچه🤯

اره من بهش مولتی ویتامین میدم دکتر براش نوشت اشتهاش خداروشکر بهتره راستی نمیدونم چرا دوس تا از دندون ...

قطره آهن به دندوناش نخورده؟ 

اگه آره اینبار قطره آهن رو داخل قطره چکان ببر نزدیک حلق یا بگو دهنتو باز کن بعد خودت بریز که به دندوناش نخوره 

😂😂😂😂😂حتما مزه می‌کنه شیطون 😂😂😂😂😂😂😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
الهیییییییییی بگردم 🍓🥰🍓🥰🍓🍓🥰🍓🥰کی بشه باشم و باشی ببینم فسقلی چیکار کرده هلن هم هنوز ندیدم لپ ...

ساحل شمام اگه دوس داشتی 

آقایون رو بزار رویت کنیم 😀😀😀😀

فدات عزیز دلم ساعت میزاریم دوستان باشن فعلا ک زهرا نیست

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

چ بدددد‌.‌‌..واقعاتابستون بود حالا یحرفی....زمستونا دیگه نوبره والا

اره واقعا هلاک تایم بندی شونم نیم ساعت برق یکساعت آب بلافاصله 😂😂۱ و نیم ساعت میشه 

قطره آهن به دندوناش نخورده؟ اگه آره اینبار قطره آهن رو داخل قطره چکان ببر نزدیک حلق یا بگو دهنتو باز ...

عه چرا قطره آهن 

ساحل بهش میدم میگه باز بدع بخورم 

خیلی خوشمزه اس قطره آهن 😀😀😀

گفتم دیگه ندم بهش ب هوای دندونش

بدم ؟؟؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

چ خوب،مرسی منم اسکرین‌گرفتم‌ساحلی

قربون توووو 

قربونت برم نازنین.یکی از عزیزان اینجا گفته بود پسرات،بچه داری عزیزم؟جووونم مامان ساحل دوست داشتنی

عزیزدلی ♥️ 💕 😍 خاله مهربونشون 

اره عزیزم پسرن دوقلو

رادین و رادوین 

رادین خوابالو و آرومه 

رادوین شکمو و شیطون 

۵ مرداد به دنیا اومدن 

♥️🫶🏻😉بگم که خاله های جدید شونم بدونن 😀

بعدها هرجا یه گرد قلبمه دیدین که موهای داداش مظلومش رو داره می‌کشه و دستور میده شک نکنین این رادوینه داره رادینو تربیت می‌کنه 😵‍💫

محیا پسر بزرگم 9 سالشه هنوز عادت رو کابینت گشتنش ترک نشده ☺️هر روشی هم بگی رفتم ولی هیچ 😶دیگه کوچیک ...

😂😂😂😂😂😂😂 همه وسیله های کابینت رو بچین رو کانتر بگو بیای می‌شکنه باید پولشو بدی 

ببینم میاد 😂😂😂😂

شوخی میکنم نکنیا 

من خودمم روی اپن نشستن یا کابینت نشستنو خیلی دوسداشتم بچگی 

الان میترسم 

ممنون عزیزم حتما استفاده می کنم♥️

انشالله بهت سلامتی بده عزیزم ♥️ 

عزیزدلی ♥️ 💕 😍 خاله مهربونشون اره عزیزم پسرن دوقلورادین و رادوین رادین خوابالو و آرومه رادوین شکمو ...

😂😂😂عزیزممم رادوین شیطووون

عه چرا قطره آهن ساحل بهش میدم میگه باز بدع بخورم خیلی خوشمزه اس قطره آهن 😀😀😀گفتم دیگه ندم بهش ب ه ...

محیا دندونای پسرمنم سیاه شد و نصفشونم رفت😂