2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 226 پست
آخه چطوری خواهر آری ورداشته شوهر کرده وسط مسطای نقشه منم که تهرانم نهایت گاهی برم سمت کرمانشاه خونه ...

آزی

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای راست میگی فاطمی 😍😍😍😍😍😍باغچه دارین؟؟؟خیلی کیف کردم آفرین بهت 👌👌👌👌👌

آره سارا جون 😍😘

سبزی کاشتم 

فقط تره و تربچه ها قابل برداشت شدن 

هوا سرده جعفری و ریحون رشد نمیکنه 

کوچولو موندن 😁

باغچه جز ملک شوهره 

و فقط امسال اجازه داده توش سبزی بکارم 😂

همیشه خودش گل میکاره و بهشون میرسه 🤷‍♀️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
به‌به ساحلی ممنون که به فکر خوشکلی ما هم هستی😄🙏💞یه سوال صورت رو چند بار در روز بشویی مشکلی نداره. ...

با شوینده اگه دوست خشک و نرمال داری یکبار هم کافیه مگه آرایش باشه که دوبار بشوری 

ولی پوست چرب دو بار 

آب خالی هم یکی دوسه بار علاوه بر شوینده روزانه به پوست بخوره بد نیست مگه اینکه در معرض وزش هوای سرد و خشک باشه که کمتر باید آب به پوست بخوره

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
😂😂😂ن‌خوبه خوبهتو استعداد هات چیزای دیگست‌ک‌کلی بدرد همخ‌میخوره😂

😂😂😂😂

مرسییییییییی بخاطر روحیه ای که بهم میدی عزیزم 

آخه چطوری خواهر آری ورداشته شوهر کرده وسط مسطای نقشه منم که تهرانم نهایت گاهی برم سمت کرمانشاه خونه ...

به صورت مجازی 😁😁😁😁😁

ان شاء الله پولدار میشی 

میای بهمون سر می زنی 🤲😍

آزگل شیرازی هست 

ولی نمیدونم الان کجا ساکنه

آزگل خونتون کدوم شهره؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
عزیززززم😂ولی ساحلی بچه هاحوصلشون‌زیاده ..البته.‌‌...خودمم‌همینجوری یم، تو نقاشی حوصله بخرج میدم🙈

پس استعدادش به مامانش کشیده 💘🧿💘♥️😉🍓

اون که اره با حوصله و خیال راحت می‌کشن ولی اینکه یادت باشه کدوم قسمتای بدن رو چطوری بکشی که حرکتش رو نشون بدی هنره 

بلا خانوم حتی پیچ و مهره های شونه تورو هم کشیده

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ دوس ...

چقدر خوبه که ما تو رو داریم ساحل جونم

الانم که فصل پرتقال و نارنگی هست حتما انجامش میدم 😙😙

پس استعدادش به مامانش کشیده 💘🧿💘♥️😉🍓اون که اره با حوصله و خیال راحت می‌کشن ولی اینکه یادت باشه ک ...

غضروف و استخوان 

با شوینده اگه دوست خشک و نرمال داری یکبار هم کافیه مگه آرایش باشه که دوبار بشوری ولی پوست چرب دو بار ...

اها

یکیار صبح باید بشوری 

یکبار هم شب

درسته؟ 

میگم به جای شوینده یه چیز طبیعی نیست بزنیم به پوستمون تمیز شه؟ 

😁

ای جونم. موهات طلایی هست حالا؟ بالا میبندی یا خوشکل کرده موهات رو 😁؟ ای جونم به ذهنش 😋💓آزگل پسر ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا  فاطمه واقعا؟؟؟؟؟ 

یعنی تورو نمی‌کشه ولی به کشیدن مربی کنار باباش راضیه ؟ 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا که این آینده منه 

رادین و رادوین قلم به دست بگیرن عمرا منو بکشن 

همشو جمع کن بزرگ شدن نشونشون بده پسرا بزرگتر میشن مامانی تر میشن 

ای جونم. موهات طلایی هست حالا؟ بالا میبندی یا خوشکل کرده موهات رو 😁؟ ای جونم به ذهنش 😋💓آزگل پسر ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا  فاطمه واقعا؟؟؟؟؟ 

یعنی تورو نمی‌کشه ولی به کشیدن مربی کنار باباش راضیه ؟ 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا که این آینده منه 

رادین و رادوین قلم به دست بگیرن عمرا منو بکشن 

همشو جمع کن بزرگ شدن نشونشون بده پسرا بزرگتر میشن مامانی تر میشن 

سلام ظهرتون بخیر بحث نقاشیه من پسرم فروردین چهارسالش میشه هیچی بلد نیست بکشه طبیعیه؟کتاب رنگامیزی دا ...

سلام عزیزم 💓💓

پسرم 5 سالشه 

تازه یاد گرفته تو مهد نقاشی بکشه 

بنظرم طبیعی هست 

خودت میتونی بهش کمک کنی

شکل بهش یاد بدی 

همون کتاب رنگ آمیزی رو بهش یاد بده از خط بیرون نزنه برای رنگ کردن 

خانوما الان که فصل سرما هست و طبیعیه که میوه ها هم پوست و بافت ضخیم رو داشته باشن خیلی واسه ماسک مفی ...

خیلی عالیه 👌👌👌👌

حتما پوست انار رو خشک میکنم

البته ساحلی قبلا گفته بودی خشک کنم به عنوان ضدعفونی کننده ( عودطبیعی ) توی خونه بسوزونیم خیلی عالی بود ولی تمومش کردم باید دست بکار بشم 😊

ساحل الان که پوست سبز گردو توی دسترس نیست مامان من پوست قهوه ای گردو رو یه شب توی آب خیس میکنه فرداش یه آب قهوه ای رنگی پس میده میره حموم بعد از اینکه شامپو و ... زد آخر سر این آب گردو رو سرش میریزه و دیگه آبکشی نمیکنه واسه ریزش موها فوق العاده خوب عمل میکنه 

این خوشکلا ی خوشمزه رو من کاشتم با دعای شما دوستان و لطف خدا اینجوری شده 😄💟

کمتر هنراتو رو کن 🤤🤤

هزار ماشاالله کدبانویی ازت می‌باره هم شیره خرما درست میکنی هم سبزی میکاری 

به به  صفاو برکت  خونتون روز افزون 🫀✨🫀