2777
2789
عنوان

پخت‌برنج‌فجر‌طارم

73 بازدید | 15 پست

دوستان‌شوهرم‌تازه‌اینو‌خریده‌اصلا‌بلد‌نیستم‌بپزمش‌شما‌استفاده‌کردین

نمیدونم‌چقد‌آب‌بریزم‌‌آخرش‌که‌آب‌کم‌میشه‌تو‌کته‌شبیه‌شیره‌میشه‌برنج

میشه‌روش‌پختشو‌بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم منم مثل شمافقط برنج ایرانی رو خراب میکردم ولی عمه ی شوهرم بهم یاد داد.اول آبو میجوشونم بعد برنج میشورم میریزم تواون آب جوش زیرشوخاموش میکنم تایه ساعت بعد.بعدش آبشو خالی میکنم تا روی برنج.میزارم کته میشه .انقد خوب در میاد نه بهم می‌چسبه نه شفته میشه.توهم یه بارامتحان کن

اونم‌میکنم‌‌‌‌‌ولی‌نمیشه شفته‌میشه ‌ازاین‌برنج‌استفاده‌کردین؟

خب کمتر بریز اندازش بیاد دستت

آره من همیشه هاشمی استفاده میکنم ولی فجر هم درست کردم شفته نشده

قابلمه نسبت به برنج بزرگ نیست؟

یک ساعت خیس کن (اگه کته میخوای)

بعد یک ساعت دو س بار بشور 

آب روغن نمک رو ریختی به اندازه بند انگشت ی زره کمتر 

از سطح برنج حساب کن ...بند انگشت کامل کامل ن ..ی میلیمتری کمتر...جوش که اومد حس کردی آبش داره بخار میشه درشو ببند شعله رو کم کن ...بعد ۱۰ دیقه بیا هم بزن و درشو بنند ۱۵ دیقه دیگه باشه 

سلام عزیزم منم مثل شمافقط برنج ایرانی رو خراب میکردم ولی عمه ی شوهرم بهم یاد داد.اول آبو میجوشونم بع ...

بعد‌آبشو‌خالی‌میکنی‌آب‌میریزی‌دوباره؟؟اینجاشو‌نفهمیدم

بعد‌آبشو‌خالی‌میکنی‌آب‌میریزی‌دوباره؟؟اینجاشو‌نفهمیدم

ببین اول یه قابلمه آبو بجوشون برنجو بریز توآب جوش زیرشون خاموش کن.بعدهمین آبو که زیاده بریز دور یکم ازهمین آب خودش نگه دار آب دیگه اضافه نکن

چرا ‌یکمی

شاید چون قابلمه بزرگه برای برنج یه بند انگشت آب زیاد میشه

آخه من همیشه با یه بند انگشت درست میکنم چند ساله

گاهی پیش اومده خیلی کم شفته بشه ولی خب همیشه همین روش درست بوده