2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 237 پست
ای جااانچقد نازههه🧿🌵منم کاکتوس دوسدارمیکی داشتیم‌خیلیییی بزرگ‌شده بود آخرسر مجبور شدیم‌بزاریمش‌تو‌ ...

تو حیاط بود یادمون‌میرفت بریم بهش رسیدگی کنیم خدا ببخشه مارو

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

دخترا این‌نقاشی دخترمه

خودش و منو کشیده

اونور خونه باباشو دادششو کشیده

اونم‌ک‌خونمونه

یه پسری هم‌ک‌روی نردبون وایساده کیان دوست داداششه🥺

من‌دورش بگردم🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااانچقد نازههه🧿🌵منم کاکتوس دوسدارمیکی داشتیم‌خیلیییی بزرگ‌شده بود آخرسر مجبور شدیم‌بزاریمش‌تو‌ ...

عزیزدلی ❤️ 

آخی 

اشکال نداره هیچی دائمی نیست

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
تو حیاط بود یادمون‌میرفت بریم بهش رسیدگی کنیم خدا ببخشه مارو

مهربون ترین 💕🫶🏻

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دخترا این‌نقاشی دخترمهخودش و منو کشیدهاونور خونه باباشو دادششو کشیدهاونم‌ک‌خونمونهیه پسری هم‌ک‌روی ن ...

ای خداااااااااا قلبمممممممم 

الهی من بگردم دور اون فسقلچه آخه 💘💘💘💘💘💘💘

چقدرم به جزئیات توجه کرده چه رنگی شاد و خوشگلی واسه مو و لپ و لباس تو و خودش استفاده کرده 🥲🥲🥲

ای خدااااا حتی کیان هم کشیده 🍓🍓🍓🍓مهربونم 

🥹🥰🥹🥰🥹🥰🥹فقط اون قلبا که از دیوار خونه و دودکش بیرون میزنه 💖💖💖💖💖

با اجازه ت ازگل جون  من عکس گرفتم داشته باشم 🥺🥺🥺دلم رفت برم بیشتر نگاش کنم 

خودمونیما 

ماشاالله 🧿چقدر استایل و قالب بدن رو با جزئیات و خوشگل کشیده 

من همین الانم واسه آدمک کشیدن اینجوریم 

خیلی هنر کنم بالا تنه رو مثلث بکشم پایین رو دامن 

اگه مرد هم باشه که بالا رو مربع پایین رو مستطیل 

فسقلی حتی شونه و آرنج هم کشیده 🍓 🥺🧿 خدا 

وسط زبان خوندن 

استعداد هامو مرور میکنم 😂

فقط به عشق بلا خانوم 

ای خداااااااااا قلبمممممممم الهی من بگردم دور اون فسقلچه آخه 💘💘💘💘💘💘💘چقدرم به جزئیات توجه کرده ...

ارههههه، من دورش بگردم...ساحلی خودمونو رنگی کشیده‌آقاهارو سیاه و سفید😄

دلیلشو پرسیدم، میگه آخه کارم طول کشید خسته شدم گفتم اینجوری بشن😂

ن‌خواهش میکنم‌ عزیزم.چ حرفیه...خاله مهربون💘🫂🌹

سلام‌فاطمه جان👋

سلام عزیزم 💓

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خودمونیما ماشاالله 🧿چقدر استایل و قالب بدن رو با جزئیات و خوشگل کشیده من همین الانم واسه آدمک کشیدن ...

عزیززززم😂

ولی ساحلی بچه هاحوصلشون‌زیاده ..البته.‌‌...

خودمم‌همینجوری یم، تو نقاشی حوصله بخرج میدم🙈

وسط زبان خوندن استعداد هامو مرور میکنم 😂فقط به عشق بلا خانوم

😂😂😂ن‌خوبه خوبه

تو استعداد هات چیزای دیگست‌ک‌کلی بدرد همخ‌میخوره😂

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ دوس ...

به‌به 

ساحلی ممنون که به فکر خوشکلی ما هم هستی😄🙏💞

یه سوال 

صورت رو چند بار در روز بشویی مشکلی نداره.؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
دخترا این‌نقاشی دخترمهخودش و منو کشیدهاونور خونه باباشو دادششو کشیدهاونم‌ک‌خونمونهیه پسری هم‌ک‌روی ن ...

ای جانم عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️

چ نقاشی کشیده قلبونش برم من 

آزی چند ساله اس ؟؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

وسط زبان خوندن استعداد هامو مرور میکنم 😂فقط به عشق بلا خانوم

ساحلی میخوای چند جلسه برو آموزش پیش پرنسسمون 😁