2777
2789
عنوان

درمان شپش چیه

149 بازدید | 17 پست

اولین باره شپش گرفته موهای سرم وخوابگاهیم ویه مدته شدم ونفهمیدم ایناشپش هستن وخارش شدیدموهای سرمودارم

والان متوجه شدم ایناشپش هستن بایدچیکارکنم خیلی اذیتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی نهازته نمیتونم ولی میتونم پسرونه بزنم موهاموکافیه؟؟

ببین شپش کجای موته اکثرا نزدیک به ریشه هستن

خدا شاهده بزنی موهاتو نجات پیدا میکنی

ولی شامپو و ضد شپش بزنی باید هر روز خدا بشینی رشک جدا کنی با دست یا شونه ریز 

من جدوآبادم اومد جلو چشم موهای دخترم شپش گرفت

بروداروخونه محلول دای لیس بگیروشونه فلزی شونه روحتمابگیرلباساوروبالشتی خودتم بشور هرروزووسایلی که قابل شستشونیست بپیچ تونایلون که هوانداشته باشه۳هفته بمونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

داروخونه شونه و شامپوشو داره

بعد که استفاده کردی

هر روز چند بار سشوار بگیر داخل موهات و هی شونه کن همش میریزه 

اونام که چسبیده با چند بار استفاده از سشوار داغ نابود میشه 

وایییی نهازته نمیتونم ولی میتونم پسرونه بزنم موهاموکافیه؟؟

ببین موهاتو کوتاه نکن...ما هممون گرفته بودیم وحشتناک تا اینکه شامپو یلدا از عطاری گرفتم ۳روزه رفت ک رفت.فقط عطاری داره .اول میری حموم  شامپو هر چی میزنی موهاتو تمیز بشور بعد کاملا خشک کن و مثل اسپری موهاتو از شامپو یلدا بزن هه جاشو یه بار اسپری کن زیاد نزنی خیس بشه موهات.بعدشم با روسری ببند.سه بار یه روز درمیون انجام بده همین کاررو وتمام.

ببین شپش کجای موته اکثرا نزدیک به ریشه هستنخدا شاهده بزنی موهاتو نجات پیدا میکنیولی شامپو و ضد شپش ب ...

حاضرم باصفربزنم اماچون خوابگاهیم دانشگاه میرم روم نمیشه تااون حدولی سعی میکنم دوره موهاموبگم باماشین بزنه

حاضرم باصفربزنم اماچون خوابگاهیم دانشگاه میرم روم نمیشه تااون حدولی سعی میکنم دوره موهاموبگم باماشین ...

ببین عزیزم رشک های دختر من تقریبا سه سانت با ریشه فاصله داشت. شاید مال شماهم انقد باشه

اگه همین اندازه باشه خوبه بزن

پسرونه کوتاه زدی دیگه

من نزدیک به دو تومن فقط پول دارو دادم همش خارجی بود شوهرم میاورد

ببین عزیزم رشک های دختر من تقریبا سه سانت با ریشه فاصله داشت. شاید مال شماهم انقد باشهاگه همین انداز ...

آره میخوام پسرونه بزنم امروزرفتم آرایشگاه نبود فردامیرم قشنگ میدم کوتاهش کنه