2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 230 پست
سلام ساحل جونم صبح شماهم بخیر ممنون بخاطر اطلاعات خوبت عزیزم اون سرم ویتامین سی رو من پیدا نمیکنم با ...

سلامممممم زهرا جان صبح توام بخیر عزیزدلم 💘 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

پوست انار و حنا و گردو رو به تنهایی یا ترکیبات دوتا سه نایب باهم 

میشه استفاده کرد 

با دارچین ماست قهوه هم میشه به ترکیب رسوند و طیف رنگی مختلفی رو ایجاد کرد 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂 واقعا هم سخته قبل از اینکه قدمی برداریم هزار بار جمله رو با خودمون تکرار میکنیم که اصولی بگ ...

دقیقا سارا،😄

چ کنیم سخته😬

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
🔅#پندانه✍ خودت باش🔹داشتم به میهمانم می‌گفتم اگر راحت‌تر است رویه نایلونی روی مبل‌های سفید را بردار ...

👌🏻👌🏻👌🏻

آزی من فقط اینو میدونم خواهرشوهرم که خارج هست سرماخورده بود اونجا رفته بود دکتر اثلا بهش آنتی بیوتیک ...

فقط اب؟؟؟

چقدم‌ک‌من‌کم‌آب‌میخورم 🤦‍♀️خودمو اصلاح کنم واقعا

#چالش روزمون آب

دوستان وقتی شما با کلام قدرتمندتون و حس خوبتون به مولکول های آب روزانتون شکل زیبایی میدین و بعد وارد بدنتون میکنین در واقع فرکانس جدید و انرژی مثبت رو وارد بدنتون میکنین و اینجاست که تغییر شروع  میشه

عبارت تاکیدی امروز 👇

هر روز درهایی از نعمت و فراوانی به روی من باز میشه

من معذرت خواهی هام گفتاریه مگه دیگه خیلی خراب کرده باشم که عملی هم جبران کنم یا طرف با این مدل معذرت ...

عملی چجوری ساحل؟؟؟😄

من عملیم‌نسبت‌ب امین فقط گاهی،لپشو با سرعت‌باد میبوسم با اون، ( باش خب،ببخشید دیگه )معروفم

خانوما الان که فصل سرما هست و طبیعیه که میوه ها هم پوست و بافت ضخیم رو داشته باشن خیلی واسه ماسک مفی ...

مرسی خوشگل خانوم،بابت اطلاعاتت عشقم

#چالش روزمون آبدوستان وقتی شما با کلام قدرتمندتون و حس خوبتون به مولکول های آب روزانتون شکل زیبایی م ...

هر روز درهایی از نعمت و فراوانی به روی من باز میشه👌🏻👌🏻👌🏻

عملی چجوری ساحل؟؟؟😄من عملیم‌نسبت‌ب امین فقط گاهی،لپشو با سرعت‌باد میبوسم با اون، ( باش خب،ببخشید دی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای ازگل 😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینارو به تو که خواهرمی میگما نه به عموم سایت که نمی‌شناسم ( غیبت  خواهرانه کنیم)

نه خواهر, من واسه ابراز احساسات واسه هر موجودی نه فقط حامد 

اگه بخوام ابزار علاقه کنم بروز میدم خود سانسوری نمیکنم  واسه بحث ابراز خجالت ندارم از هر نوعی لپ چیه 

مثلا گاهی وقتا خم شدم رفتم یه گل یا یه خاک و سنگ رو بوسیدم

قشنگ از ته دل 😂😂😂 بعد کسی میبینه میگه ایییییییییی این چیه دیونه شدی چرا آخه 😵😵😵ولی من اون لحظه ابراز علاقه مو نشون دادم

یه گل کاکتوس دارم که هیچکی سمتش نمیره حامد تاحالا چندبار گفته اینو جابه جا  کن دست و بدن کسی بهش میخوره تیغ تیغی میشه اما من چون خودمو آزار نمی‌ده جابه جا نکردم همه قسمت های امنش رو بلدم که وقتی دست میزنم تمیز کنم کجا رو داشته باشم حتی رفتم اونم ماچ ماچی کردم 

حتی واسه اونم غصه میخورم و بفکرشم 

چرا وقتی طبیعت اون اینجوریه من باید حذفش کنم یا کمتربهش برسم 

فکر میکنم آدم ها هم همینن هممون احتیاج به محبت داریم به کنار گذاشتن خجالت و..  

.. 

اما اینجا 

منظورم اینه که کادو میگیرم غذای مورد علاقه شو میپزم کاراشو انجام میدم مثلا از اداره رفتن بدش میاد خودکار میرم به جاش 😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای ازگل 😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینارو به تو که خواهرمی میگما نه به عموم سایت که نمی‌ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چقد تو خوبییییییی😂😂😂😂🧿🧿🧿

افرین افرین خوشم اومد👌🏻

آزگل این کاکتوسمه 

این عکس رو از ویدئو که داشتم ازش برداشتم 

آخه الان روی اپن و من نمیتونم برم  بالا از حجمش یه عکس خوب  بگیرم 

اون قسمت های تاریک توی عکس پر کاکتوس کوچولو

اینو از وقتی یه کاکتوس کوچولو بوده تا الان نگه داشتم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چقد تو خوبییییییی😂😂😂😂🧿🧿🧿افرین افرین خوشم اومد👌🏻

خواهش میکنم 😂😂😂😂

خوبی از خودتونه 

آزگل این کاکتوسمه این عکس رو از ویدئو که داشتم ازش برداشتم آخه الان روی اپن و من نمیتونم برم بالا ا ...

ای جااان

چقد نازههه🧿🌵

منم کاکتوس دوسدارم

یکی داشتیم‌خیلیییی بزرگ‌شده بود 

آخرسر مجبور شدیم‌بزاریمش‌تو‌حیاط، ولی خراب شد کم‌کم...