2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فسنجونام عالی میشه.

اینجوری درست میکنم. اول گردو رو با مولینکس کاملا چرخ میکنم. بعد پیازم مولینکس میکنم و توی آب سرد حل میکنم و میزارم روی گاز. حدود دو ساعت بپزن. بعد مرغ رو یه دور می جوشونم و بدون سرخ کردن مرغ رو نیندازم توی خورش. بعد حدود ۴۰ دقیقه تا یک ساعت بسته به اندازه تیکه های مرغ رب انار می ریزم. ادویه هم یه کم نمک و فلفل سیاه و گلپر فقط. وسطاش میتونی تیکه های یخ بندازی شوک بده بیشتر روغن بندازه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
هم مواد رو با هم قاطی میکنی یا اول گردو رو میزاری روغن بنداز بعدش مرغ و اینا که قبلا سرخ شده رو اضاف ...

من همیشه این روش رو میرم ک همه عاشق فسنجون من هستن. 

اول گردو رو حسابی آسیاب میکنم. حسابیا . ینی درحدی ک خمیری میشه.

بعد یه پیاز رو رنده میکنم و با کمی روغن مثلا دوقاشق تفت میدم و گردو رو بهش اضافه میکنم .

بعد شروع میکنم ب تفت دادن طوری ک رنگ گردو عوض میشه و از خامی درمیاد خیلی حواست باشه ک مدام تفت بدی ک ته نگیره.

این مرحله آسیاب و تفت دادن خیلی مهمه چون تاثیر زیادی روی روغن پس دادن گردو داره.

بعدش آب خیلی سرد بهش اضافه میکنم . 

میذارم یه سه ساعتی بپزه و هر نیم ساعت یخ اضافه میکنم.

جداگانه مرغ رو با پیاز تفت میدمو میذارم یک ساعت بپزه. 

سه ساعت پخت گردو ک گذشت ، رب انار فراوون میریزم و شکر به اندازه دلخاه.

میذارم یه دوساعتی بپزه .

بعدش یه نیم ساعت مونده غذارو بیاری سرسفره مرغا رو اضافه کن بهشو بذاره مزه ها توهم بره.

من واقعا هیچ درکی از مقدارش ندارم فقط خراب نشه چون اولین بارم میخوام خوب بشه منم میگم ممکن ۱ و نیم ز ...

من‌برا ۴ نفر ک درست میکنم‌۲۰ تا گردو قشنگگگگگ خورد میکنم‌با ۵،۶ قاشق رب انار

البته رب انار کم کم بریز ک ی وقت از دستت در نره

یک و نیم

برای ۱۰ نفر؟ این مقدار برای ۲۰ نفر میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من همیشه این روش رو میرم ک همه عاشق فسنجون من هستن. اول گردو رو حسابی آسیاب میکنم. حسابیا . ینی درحد ...

من همین روش درست میکنم ولی شکر اضافه نمیکنم و اینکه اول کار ک‌دارم آب اضافه میکنم دوتا هل درسته و یه تیکه چوب دارچینم میندازه توش آخرشم ذعفرون میزنم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️