من همیشه این روش رو میرم ک همه عاشق فسنجون من هستن.
اول گردو رو حسابی آسیاب میکنم. حسابیا . ینی درحدی ک خمیری میشه.
بعد یه پیاز رو رنده میکنم و با کمی روغن مثلا دوقاشق تفت میدم و گردو رو بهش اضافه میکنم .
بعد شروع میکنم ب تفت دادن طوری ک رنگ گردو عوض میشه و از خامی درمیاد خیلی حواست باشه ک مدام تفت بدی ک ته نگیره.
این مرحله آسیاب و تفت دادن خیلی مهمه چون تاثیر زیادی روی روغن پس دادن گردو داره.
بعدش آب خیلی سرد بهش اضافه میکنم .
میذارم یه سه ساعتی بپزه و هر نیم ساعت یخ اضافه میکنم.
جداگانه مرغ رو با پیاز تفت میدمو میذارم یک ساعت بپزه.
سه ساعت پخت گردو ک گذشت ، رب انار فراوون میریزم و شکر به اندازه دلخاه.
میذارم یه دوساعتی بپزه .
بعدش یه نیم ساعت مونده غذارو بیاری سرسفره مرغا رو اضافه کن بهشو بذاره مزه ها توهم بره.