2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30383 بازدید | 4614 پست

شب همگی‌بخیر...

خدایاشکرت‌بابت روز‌خوبی ک‌ گذروندم

خدایا‌شکرت ک‌ کارهای داداش‌بزرگم‌ بخوبی پیش میره

خدایاشکرت‌بابت سلامتی داداشام

خدایاشکرت بابت‌سلامتی مادرم

خدایاشکرت‌بابت‌سلامتی خودم وشوهرم‌و دختر وپسرم

خدایا شکرت بابت نترس بودنم

خدایا شکرک بابت برکت‌جیب شوهرم

خدایاشکرت ازجایی ک‌فکر نمیکردم‌پول خوبی دستم‌رسید

خدایاشکرت بابت درست کردن‌مربای به

خدایاشکرت بابت آرامش و آسایش و دلخوش

سپاس سپاس سپاس

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
اره ساحلی وجود دارن، بعضی ها هم میگن ن‌وجود نداره...ولی من خودم یکی‌از اونایی هستم ک هم دیدم وهم‌شنی ...

وای ازگل نترسیدی وقتی که میبینی شون ؟؟ 

ازگل یکی از اون خانوما می‌گفت من دوتا خونه رو عوض کردم داخل یه خونه آزار میرسوندن منم با همین روش قسم دادم 

یه خونه هم خیلی واسم خوب بودن کلی خیر و روزی به سمتم میومده

منتها می‌گفت قشنگ به چشم میبینه اونارو 🥴 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عصر تون بخیر دخترا 🎀دیگه تقریبا آخرین امتحاناست سعی میکنم بیشتر بیام پیشتون 💓الانم قرارع برم ...

به به سلاممممم خسته نباشی عزیزدلم تنت سلامت باشه 💕✨💕✨آخ که کلی میچسبه استراحت بعد پایان امتحانات

وسایل هم نوش جونت انشالله بهت سلامتی بیشتر بده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

ن ساحلی،کمی وایسادیم تا درست شد🤣🤣🤣🤣راهمون دور میشد تا پمپ بعدی

ع 

همونم خوبه 😂

بله خواخر، هرچی یم‌صداش میکنیم‌فوفو ،نگاهمون‌نمیکنه😂😂

حق داره بنده خدا یه عمر حنا بوده الان ترور شخصیتی شده 

البته نگران نباش بلا خانوم فوفو رو هر جور شده واسش هجی می‌کنه و کاری می‌کنه اسم زمان تولدش که هیچ تموم سرگذشتش یادش بره 😂😎دختر امین و آزگل ِ 👸🏻  و همینو انتظار دارممممم به عنوان خاله ش

اره واقعا😂حس خوبیه یهویی کلی پول پیدا کن اخ چی میشه منم ازاین پولا پیدا کنم😅😂😂ولی محال من یادم ب ...

😂😂😂

مامان منم یدفعه صدام زد گف بیا گفتم چیه یه کلید برق تو اتاقشون دارن که اضافیه برق نداره باز کرد گف م ...

انشالله همیشه تنشون سلامت باشه و سایه شون مستدام 🫀🧿

حق داشتی 😂😂😂یه زن ایرانی  هیچ وقت باخت نمی‌ده 

ممنون عزیزم.عالی بود.من همیشه به مشکل دارم وقتی میگن رسیدن به خود من همش فکر میکنم کارایی که میکنم ک ...

خواهش میکنم عزیزم 🥰😍 چه خووووب چی بهتر از رقصیدن ، هر چی که فکر میکنی حالتو خوب میکنه و بهت انرژی میده حتما انحام بده 🥰

حق داره بنده خدا یه عمر حنا بوده الان ترور شخصیتی شده البته نگران نباش بلا خانوم فوفو رو هر جور شده ...

😄😄😄اره قطعا‌ک‌همینطوره...

وای ازگل نترسیدی وقتی که میبینی شون ؟؟ ازگل یکی از اون خانوما می‌گفت من دوتا خونه رو عوض کردم داخل ی ...

بیا خصوصی بهت‌میگم‌ساحلی...

ممنون عزیزم.عالی بود.من همیشه به مشکل دارم وقتی میگن رسیدن به خود من همش فکر میکنم کارایی که میکنم ک ...

به به سلامممممم هدا جونم رقصیدی 🪄😍🪄😍🪄😍هزار ماشاالله 

کلی انرژی میده نه ؟؟ تازه خداروشکر به اندام زیباتر هم کمک می‌کنه روحیه که دیگه کولاک می‌کنه 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

چقدر خوشحال شدم 

منم همینم هدا جون همیشه در حال آپدیت و اطلاعات بیشتریم هیچ وقت نمی‌تونیم بگیم واسه یه مسئله ما صد کاملیم 

با راهنمایی هم شاید بشه بهتر و بهتر شیم 

من فکر میکنم ترکیب رنگی مناسب واسه انتخاب لباس و آرایش 

حتی تمیز و مرتب بودن که شامل عطر خوب و مسائل بهداشتیه

یا حتی همون رسیدگی به پوست و مو که دیگه روتین همیشگی یه خانوم شده 

علت افزایش انرژی زنانه ست 

تا تخصصی ترین ها که میشه خوب گوش کردن ،خوب و به جا صحبت کردن و واکنش نشون دادن ، زبان بدن و.. همه ی اون چالش ها که یه خانوم باید از عهده ش بربیاد 

فقط میتونیم هر روز تمرین کنیم بهتر باشیم 

اره حسابی خوش گذشت جات خالی 😀تو خودت یه دونه ای 🥰مامان اصیل ایرونی دیگه همینه 😂

خدا حفظشون کنه عزیزم سایه شون مستدام به همچنین خودت واسه فسقلیا ♥️🧿

اره واقعا جام خالی من عاشق کنار هم بودن های این مدلیم

کجا بزارم که دست نخوره از دست بچه ها😂

من گذاشتم داخل بوفه 😂 توام زیاد داخل اون ظرف مقدار زیادی رو نزار که مشخص باشه

یهو وسوسه نشن برن زیارت کنن

چه شوهر پیگیری داشته 😂حالا شوهر من بعد 10 سال هنوز باید جای قابلمه رو بهش نشون بدم 😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من میفهممت چون حامد هم همینه 

البته این جای خیلی از وسیله هارو می‌دونه فقط میخواد من بیام بزارم کف دستش 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂پس کنجکاوی فسقلیا به تو کشیده که میرن جستجو میکنن

پول دستت باشه مال خودت نباشه خیلی سخته🥺😂

وای اره بخدا 

شکنجه میشدم بعد یه اخلاق مزخرفی هم دارم کسی یه چیزی رو بهم امانت بده عمراااااااا اگه بزارم یه مولکول آسیب ببینه یا کم شه 

اینه که درسته وسوسه شدم اما  هیچچچچچچ دستبردی نزدم حتی به پولای مامان 😂😂