2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 15194 بازدید | 277 پست
ورزش اصولی توی بارداری خیلی خیلی مهمه اگه همه باردار ها از 20 هفته ورزش کنن زایمانشون خیلی راحتتر م ...

بله دقیقا فعالیت داشتن توی بارداری مهمه در حالی که خیلی از افراد فکر می‌کنن باید فقط استراحت کنن.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقباضات رحم خودش برای خروج جنین کمک می‌کنه و احساس فشار ایجاد می‌کنه از اون بابت نگران نباش.....

عزیزم من هفته ۳۶ هستم ، دو هفته پیش آزمایش قند دادم ناشتا ۸۲ و ۲ ساعت بعد صبحانه ۸۸ بود دکترم گفت قندت بالاس مراعات کن...به نظر شما بالاس؟

و اینکه من زایمانم سزارین هست چه توصیه ای برای من دارید

همش دارن تبلیغات طبیعی میکنن. حالا چرا نمیدونمازون طرف دکتراشون تا یکی هنوز تو فکر بچه است میگن تخت ...

وزارت بهداشت خیلی به آمار سزارین توی بیمارستانا گیر میده مجبورن طبیعی رو تبلیغ کنن. من واقعا خودم میترسم ولی ظاهرا چاره ای ندارم طبیعی باید زایمان کنم حرفا هم خیلی ضد و نقیضه دیدم کسایی که میگن فقط طبیعی یا کسایی که میگن فقط سزارین

من خودم زایمان اولم 4ساعت طول کشید و زایمان دومم ی ساعت.اولیه رو از چهار ماهگی روزی 2ساعت راه میرفتم ...

خیلی اذیت شدی؟ من میخوام برم پیاده روی ولی هم هوا کثیفه هم طول سرویکسم کمه

کلاس آمادگی زایمان چیه؟🤔🤔

کلاس‌های آمادگی برای زایمان معمولا از ۲۰ هفته شروع می‌شه که البته اگه سن بارداری دیرتر بود هم ایرادی نداره، توی مراکز بهداشتی رایگان هست اما مراکز خصوصی هم برگزار می‌کنن....

برای روش‌های تنفسی و کاهش درد، همراه انجام ورزش‌ها، برای هفته‌های مختلف بارداری، تغذیه، زایمان و حتی شیردهی آموزش میدن....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

والا من ماما دیدم که میگه فقط سزارین

تازه خودشم تجربه کرده بود

نمیدونم چرا همش تبلیغ طبیعی میکنن

درسته زایمان طبیعی یسری مزایا داره ولی زنای کشور ما انقدر جسمشون بخاطر یسری شرایط ضعیفه،که هنون سزارین بهتره

وقتیم میگیم سزارین همش میگن اروپاییا طبیعی رو بیشتر قبول دارن،اخه اینجا کجاش شبیه اروپاست که بخوایم از زایمان کردن زن هاشون الگو بگیریم

یه زن حامله چن بار بره پیاده روی انقدر متلک میشنوه که خونه نشین میشه تاززززه اگه شوهرش اجازه بده که تجربه کنه پیاده روی رو

دلتنگ آواز قو🦢

یکی میگفت چون برا طبیعی هی فرتو فرت هرکی از راه میرسه  دستشو میکنه اون تو و معاینه میکنه برا همین سزارین کردم 

من فکر کردم توی طبیعی بچه رو بادست میکشن بیرون دیگه وسختی زیادی نداره طبیعی ،

چرا بادست نمیشه بچه رو دربیارن توی طبیعی ک زور زدن نخواد دیگه ؟؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .