سلام دوستان من شوهرم کلا دوست نداره عکس پروفایل بزار م حالا مادرم باهاش لج کرده عکس منو کذلشته پروفایل
هرچی میگم پاک نمیکنه چی بهش بکم پاک کنه؟ باعث شده شوهرم قرربزنه تو زندگی بخاطر عکس شمابکید من ب مادرم چی بگم پاک کنه
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی همسرت راضی نیست چرا باید مادرت همچین کاری کنه؟؟
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
وقتی همسرت راضی نیست چرا باید مادرت همچین کاری کنه؟؟
همینو بگوو . میگ قرار نیست حرف حرف اون باشه😕😕😕😕😕 والا من مغزم کشش دعوا رو نداره حالا ادم پروفایل عکس خودش نباشه ک اسمان نمیاد زمین ولی مامانم لج میکن
چی بگم ک برداره چون من میگم میگ برو از شوهرت میترسی پاک نمکنم😕
وقتی شوهر حساس باش تو زندگی من بحث دعوا هست 😐 مامانم ک مغزش راحتتت منم ک دیگ مغزم کشش ندار حالا من عکسپ پروفایل نباش هیچ اتفاقی نمیفته ولی وقتی شوهرت حساسه عکس هم پروف باش مغزت ارام نباش ب دردنمیخوره
بیخود کرده اگه اینطوره نقاب بزنکسی هم بیرون نبیندت
شما شوهرتون روی هیچ چیزی حساس نیسست؟ مطمعن باش هست و وقتی انجامش بدی عصبانی میشه
بهاندادم تا پای طلاق هم رفنم کلی اخباق کنددددداشت کنار گذاشت قبلا نمیذاشت حتی مانتو کوتاه بپوشم الان میزار قبلا نمیذاشت تنها برم جایی الان مبذاره حالا ک اون بهتر شد نمیام برای ی عکس لجش بدم
همینو بگوو . میگ قرار نیست حرف حرف اون باشه😕😕😕😕😕 والا من مغزم کشش دعوا رو نداره حالا ادم پروفای ...
بگو نه مامان از چشم زخم میترسم . من خودم بیست و هشت سالمه تا حالا عکس پروفایل نزاشتم نمردم😂
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗