2777
2789

بچه ها تا چند دقیقه همون یکی بود خطش ولی حدودا یک ساعت بعد دیدم دو تا خطش پر  رنگ شده ینی باردارم؟  حدودا دو هفته گذشته از اخرین رابطه

بعد چن ساعت ن یکی دیگه بزن  الان ببین تا ده دقیقه مثبت شد بارداری

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند دیقه اعتبار داره بعدش محیط عوص میسه اون خودش هاله میندازه اعتبار نداره بعد دو ساعت 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من با هاله یکساعته بی بی چک مارک ویتاساین باردار بودم

ولی بی بی چکامو تو اون جای پلاستیکیش میذاشتم ک خشک نشه خط تبخیر بندازه

هاله من ب زورررر دیده میشد بعد از ی ساعت 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بارداری اینجوریه که اگه دلت بچه بخواد روز تخمک گذاریم اقدام کنی نمیگیره

اگه بچه نخوایی روز اخر سیکلم باردار میشی😐.حالا میگن استرس مانع باروریه بعد نمیدونم چرا بی بی چک اونایی که همش میترسن نکنه باردار شن فرت فرت مثبت میشه😐

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
من با هاله یکساعته بی بی چک مارک ویتاساین باردار بودمولی بی بی چکامو تو اون جای پلاستیکیش میذاشتم ک ...

عزیزم روز چندم سیکلت بود ک هاله انداخت ؟ 

من امروز موعدمه 

اما همیشه پریودم جلو میندازم 

یعنی باید از ۱۲ ام تا حالا میشدم 

بنظرت بی بی بزنم نشون میده ؟ 

یبار زدم چند روز پیش اما هاله خیلی محو انداخت

بارداری اینجوریه که اگه دلت بچه بخواد روز تخمک گذاریم اقدام کنی نمیگیرهاگه بچه نخوایی روز اخر سیکلم ...

حرف حق

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.