2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 26481 بازدید | 4057 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

💖💖💖بسم الله الرحمن الرحیم 💖💖💖

خدایا شکرت بخاطر بزرگیت 

خدایا شکرت بخاطر بودنت 

خدایا شکرت بخاطر ستارالعیوب بودنت 

خدایا شکرت بخاطر ارحم الراحمین بودنت 

خدایا شکرت بخاطر رزاق بودن 

خدایا شکرت بخاطر رب بودنت

خدایا شکرت بخاطر تک تک اسم هات 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر دلخوشی های زیاد زندگیم

خدایا شکرت که هر روز ازت معجزه میبینم

خدایا شکرت بخاطر گرمای زندگیم

خدایا شکرت بخاطر سبزی های باغچه ام 

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر اخلاق خوبم 

خدایا شکرت بخاطر صبور بودنم 

خدایا شکرت بخاطر برکت در زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر پسر های خوب و سالم و صالحم

خدایا شکرت بخاطر تخت خواب نرم و گرمم

خدایا شکرت بخاطر یخچال پر از خورامی ام 

خدایا شکرت بخاطر کمد لباس هام 

خدایا شکرت بخاطر دوستان عزیزم 

خدایا شکرت که مسیر هدایتم رو هموار میکنی 

خدایا شکرت بخاطر خوشحالی اطرافیانم 

خدایا شکرت بخاطر لبخند روی لب پسرهام 

خدایا شکرت بخاطر سر و سامون گرفتن و خدشبختی داداش هام 

خدایا شکرت بخاطر ثمر عالی درختان و فروش عالیشون 

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکتی که برام میفرستی 

خدایا شکرت بخاطر هر چیزی که تو میدانی و من نمیدانم

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 🌈💖

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اینم درختای جنگل😁

چه خوشکلن 🥰

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم،ماسک رفع چروک و لک بر رو به منم میگید لطفا،ممنون🥰

رسپینا جان استاد رسیدگی و مراقبت های پوستیمون ساحل جون هست

منم همیشه از ایشون راهنمایی می گیرم 

من ماسک کتان رو برای رفع چروک

و ماسک نشاسته سیب زمینی رو به عنوان لکه بر استفاده می کنم

برای رفع لک روزانه خوردن هویج رنده شده بدون شکر غوغا میکنه فقط کافیه یه ماه هر روز بخوری از نتیجش تعجب میکنی

سلام دوستان قشنگم شبتون بخیر🌙✨⭐️

من امروز آب رو خوردم و به کارهام رسیدم چون مینویسم عالی شده همسرم هم از من یادگرفته مینویسه کاراشو😁

خدایا شکرت که سالمیم

خدایا شکرت بخاطر سواد همسرم

خدایا شکرت که پول داریم و نیازهامونو رفع می‌کنیم

خدایا شکرت بخاطر پاهام

خدایا شکرت که عکس هلن حاضره

خدایا شکرت بخاطر خونمون که کمک میکنی قسطاشو بدیم

خدایا شکرت که همه چی خوبه

خدایا شکرت که پاهایم سالمن

خدایا شکرت دخترم یادگرفته با کفشاش راه بره

خدایا شکرت که دخترم حرف می‌زنه و من دلم میره

خدایا شکرت بخاطر دوستای خوب اینجا💋

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

حرفات به دل میشینه سارای عزیزم .می‌دونی چقدر آدم هستی با دل بزرگ.خدا همیشه یاورت و باورت باشه بانو. ...

شما به من خیلی لطف داری عزیز دلم 💜💙💜💙💜

مطمئنن حال خوب من شماها هستین که همیشه کنارمین و بهم انگیزه میدین 😙😙😙

میدونی هدی زندگی همیشه پر از چالش‌هایی هست اما هیچ وقت نباید تسلیم بشیم .

من به خودم قول دادم که هیچ وقت اجازه ندم این مشکلات من رو متوقف کنه ...

من همیشه به مسئله ای که برخورد میکنم مدام براش راهکار های مختلف تدارک میبینم 

هر ماه مقدار پیشرفتش رو می سنجم اینکه چقدر رو  به جلو حرکت کردم بهم انگیزه میده 

مشکلات ما هر چقدر هم سخت باشه همیشه راهی برای عبور از موانع وجود داره

به گذشته و مسائلی که داشتم یه زمانی فکر می کردم محاله و حتی فکر کردن بهشونم بی فایده هست ولی با برنامه ریزی و امید شد ...

ما قوی‌تر از مشکلات‌مون هستیم و می‌تونیم با همدیگه به موفقیت برسیم 

مرسی که هستین😙😙

رسپینا جان استاد رسیدگی و مراقبت های پوستیمون ساحل جون هستمنم همیشه از ایشون راهنمایی می گیرم من ماس ...

مرسی عزیزم😘 بله ساحل جان رو متوجه شدم که استاد هستن🥰

واقعا هویج رو شما نتیجه گرفتین؟ من لک بارداری دارم و چندساله هیچ نتیجه ای نگرفتم، جدیدا خسته شدم گفتم لیزر کنم ولی نظرات بقیه رو خوندم گفتن بدتر شدن یا تاثیری نداشته، واقعا اگه با هویج کارم راه بیفته که عالیه🤭

دوستان من یه کلاس روانشناسی گروهی رفتم یکشنبه و سه شنبه اس،  قراره دوتا کتاب بگیریم یکی معجزه شکرگزاری هست و یکی شفای زندگی ، فعلا فقط اسم نوشتیم و کتاب ها به دستمون نرسیده، هر چی یاد بگیرم از کتاب و کلاس حتما میام بهتون میگم🥰

دخترا من خیلی حالم بهتره شده امروز انقد خوردم در حال منفجر شدنم 😁😁😁😁ولی مشکل همیشگی ما زنا همرا ...

عزززززیزم 😍😍😍😍

خوشحالم که بهتری💜💙💙💙💙

مرسی عزیزم😘 بله ساحل جان رو متوجه شدم که استاد هستن🥰واقعا هویج رو شما نتیجه گرفتین؟ من لک بارداری ...

هویج رو دکتر پوست بهم گفت واسه کبد عالیه

یه چند ماه هر روز بخور واقعا نتیجه میده هم روشن کننده هست هم لکه بر 👌👌👌👌