2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 18356 بازدید | 2848 پست
سلاممم عزیزم یه تسبیح خوشگل دارم هدا جون که انقد بهش انرژی دادم مطمئنم هر ذکر یا هر کلمه رو باهاش تک ...

ممنون عزیزم.چیزایی که دوست داری اتفاق بیفته میگی یا  موردهایی که داری رو شکر گزاری میکنی عزیزم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم ، روز جمعه عااالی داشته باشین🥰🌹

درباره ارزش زن صحلت کردین منم نطرمو میگم🥰 

بنظرم ارزش زن به متانت ، خوشرویی ، طرز صحبت کردن، خنده رو لبش ، تعهدش به زندگی، حامی بودنش، مادر خوبی بودنش، برای خودش ارزش قائل شدنش ، دنبال خاله زنک بازی و... نبودنش هست ، وقتی اینارو رعایت کنی خودبخود با ارزش میشی و به خودت اتیکت میدی و بقیه هم متوجه ارزش تو میشن و احترامت رو حفظ میکنن🥰

حالا من ی سوال بپرسم همسراتون چقد از شما نظر میخوان مثلا بخواید برید بیرون خوراکی چیزی اولویت هستین ...

ما همه کارامون رو نظر میخوایم ، حتی واسه خرید یه گلدون هم با هم همفکری میکنیم ، اگه دوتایی موافق بودیم میخریم ، واسه خوراکی هم اره حتما ، قبلا رستوران میرفتیم فقط نظر پسرمو نمیپرسیدیم ولی الان اول نظر اونو میپرسیم چون وقتی خواسته خودش باشه بهتر و با ولع میخوره🤭

ما همه کارامون رو نظر میخوایم ، حتی واسه خرید یه گلدون هم با هم همفکری میکنیم ، اگه دوتایی موافق بود ...

چع کار خوبی آفرین 

ک نظر پسرتم میپرسی 

مام دقیقن نظر همو میخوایم ب قول تو حتی برا گلدون 

هرجایی برعه بابد حتمن منم باشم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ممنون عزیزم.چیزایی که دوست داری اتفاق بیفته میگی یا موردهایی که داری رو شکر گزاری میکنی عزیزم؟

نه چیزایی که دارم منتها قبلش حتما ممنونم از خدا و با حسی میگم که حتما همینیه که من می‌خوام 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام خانما صبح همگی بخیر 💜💙بفرمایید از صبحانه متفاوت روز جمعه میل بفرمایید

سلامممممم نوش جونتون ❤️ 😍

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

[QUOTE=365883348]عبارت تاکید رور جمعمون 👇 من شایسته‌ی شادی و موفقیت هستم و هر روز به سمت اهدافم نز ...

سلاممممم شیوا جون چطوری عزیزم؟

ساحل حرف رو قبول دارم همسرم بارها بارها میگه محیا اگه برات کم میزارم بخاطر مشکلات اقتصادی و دو شیفت ...

خدابخش سلامتی بده عزیزم 

حق داره بخدا تنش سلامت باشه 

پس چی خواهرم اون بهترینها رو واسه تو و بتمن میخواد 

عشقتون روز افزون 🫀 ✨ 

خداروشکر عزیزم 😁😁😁مام عاشق خوردنیم یکی از تفریح هامون خوردنه😜😜😜شکمو ایم شدید

😂😂😂😂خیلی خوبه 😋😋😋

آفرین ساحل اشکال نداره منم ازت تقلید کنم 🥺

اختیار داری نازنینم در طول روز مثلا تایم هایی که اینجا میای یا با مادرت شوهرت هرکسی که بهت احساس خوب میده و سطح انرژیت بالاست سراغ اون تسبیح برو 😍کلی حس خوب بهت میده 

سلام دوستان عزیزم ، روز جمعه عااالی داشته باشین🥰🌹درباره ارزش زن صحلت کردین منم نطرمو میگم🥰 بنظرم ...

💘✨💘✨💘✨دقیقااااا 

عشقتون روز افزون 🫀 

ما همه کارامون رو نظر میخوایم ، حتی واسه خرید یه گلدون هم با هم همفکری میکنیم ، اگه دوتایی موافق بود ...

😂😂😂😂😍😍😍😍😍ای خداااااا کی بشه منم بپرسم چی میخورین رادین و رادوین 😂😂