2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 18324 بازدید | 2848 پست
اره آزی ولی منم بخدا اذیت میشم الان چندین ساله ما ده شب در ماه تنهایم درکش میکنم ولی خو😁 منم دل دار ...

چندین‌ساله؟؟؟ من‌فک کردم همین‌چنوقتاست...اره پس حق داری خوشگلم.

ده شب این‌ده شب، یک شب در میونه یا‌چی؟؟؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

هدا جونم چه چالش خوبی رو راه انداختی 

ارزش های یه زن به نظرم نگه داشتن آرامش و لذت بردن از لحظه های زندگیه 

هیچ چیزی ارزش نداره 

همه چی حتی شاد ترین لحظه های شاد موقتی هستن 

ما اگه بتونیم توی هر چالش از زندگی آرامش درونی و لذت واقعی از زندگی رو درک کنیم و دنبالش باشیم برنده ایم

.... 

محیا جونم بابت چالش توام 

اره می‌پرسه جز رستوران 

تا به امروز واسه غذا ازم پرسیده چی میخوری گفتم هرچی که خودت میخوری 😂 چون من می‌دونم اون چیز بد نمیخوره اما اون فکر می‌کنه من متانت به خرج میدم و نمی‌خوام زیاد به چالش بکشمش میگم هرچی کرم و مرحمت خودته 

.. 

سارا جان خداروشکر که درکم میکنی 😂💘✨ انشالله همیشه شاد و سلامت باشین کنار همسر و گل دختر نازت 

این عبارت های تاکیدی تو کولاک کرده 

منم چند شبه سر یه تایم خاص شروع به تکرار میکنم جذب های عشق و محبت خوبی رو داشتم 

همین امروز خونه مادر شوهرم دعوتم 😂

... فاطمه جان سلامممممم چطوری ؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هدا جونم چه چالش خوبی رو راه انداختی ارزش های یه زن به نظرم نگه داشتن آرامش و لذت بردن از لحظه های ز ...

قربونت برم ساحل جان.ممنونم ازت .چقدر خوبه که هستید و با هم حرف می‌زنیم.

سر اون ساعت خاص چیکار می‌کنی ساحل جان؟

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر ♥️ به به چه پیام های مفیدی رو به اشتراک گذاشتین ...

ساحل عزیزم

اون‌شهید فک کنم علی عرب بودش...شنیدم‌در موردش...اگه اشتباه نگفته باشم‌فامیلشو‌..

شوهرم عاشق شهیداست...خیلی ازشون حاجت‌گرفته.میره اونجا هم‌کنار شهیدا، هم‌دعای ندبه‌گوش میده هم بحرفای اطرافیان😁

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
قربونت برم ساحل جان.ممنونم ازت .چقدر خوبه که هستید و با هم حرف می‌زنیم.سر اون ساعت خاص چیکار می‌کنی ...

سلاممم عزیزم یه تسبیح خوشگل دارم هدا جون 

که انقد بهش انرژی دادم مطمئنم هر ذکر یا هر کلمه رو باهاش تکرار کنم واسه به دست آوردن چیزی حتماااا اتفاق میوفته واسه همین سر یه ساعت که آرامش دارم کاری ندارم مثلا ده یا یازده شب 

شروع میکنم با اون تسبیح مثلا تکرار میکنم خدایا شکرت که بهترین برکت رو از آسون ترین راه هرجا باشم بهم میرسونی 

بعد شب بعدی

خدایا شکرت که به لطف تو حامد فقط با من خوشبخته و عشقش رو هرجا باشم بهم ابراز می‌کنه 

خدایا شکرت که من میتونم به بهترین شکل ممکن بچه هامو بزرگ و تربیت کنم که عشقمو به حامد ثابت کنم 

جملاتی از این قبیل 😂🫣 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

ساحل عزیزماون‌شهید فک کنم علی عرب بودش...شنیدم‌در موردش...اگه اشتباه نگفته باشم‌فامیلشو‌..شوهرم عاشق ...

🥺🥺🥺نمی‌دونم بخدا ازگل احتمالا همون باشه که تو میگی 🥺

..😂😂😂😂منم عاشق حرف و نصیحت و داستان های مادربزرگ و پدر بزرگ هام خیلی حرفای جالبی میزنن آدم خسته نمیشه با هم صحبتی افراد مسن هرجا که باشن و هرکسی که باشه 😂درکش میکنم 

سلام خیلی خوش اومدینچشم توی اولین فرصت تاپیک مختص تمرینات رو باز میکنم و لینکش رو اینجا براتون میزار ...

ممنون عزیز جان ❤️

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر ♥️ به به چه پیام های مفیدی رو به اشتراک گذاشتین ...

ساحل حرف رو قبول دارم 

همسرم بارها بارها میگه محیا اگه برات کم میزارم بخاطر مشکلات اقتصادی و دو شیفت کار میکنه ام دخیله

بنظرم رابطه زن و شوهر ی رابطه پیچیده اس 

ما خیلی باهم رفیق بودیم ی اتفاق هایی افتاد یکم فاصله افتاد 

الان باز خداروشکر رو روال افتادیم 

ما گاهی مث موش و گربه بهم میپریم😁😁😁😁

سر ب سر هم میزاریم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

چندین‌ساله؟؟؟ من‌فک کردم همین‌چنوقتاست...اره پس حق داری خوشگلم.ده شب این‌ده شب، یک شب در میونه یا‌چی ...

اره عشقم فکنم ۴ ساله 

دو شب خونه ی شب شیفت 

روزم ک سر کار

هدا جونم چه چالش خوبی رو راه انداختی ارزش های یه زن به نظرم نگه داشتن آرامش و لذت بردن از لحظه های ز ...

خداروشکر عزیزم 😁😁😁

مام عاشق خوردنیم یکی از تفریح هامون خوردنه😜😜😜

شکمو ایم شدید 

سلاممم عزیزم یه تسبیح خوشگل دارم هدا جون که انقد بهش انرژی دادم مطمئنم هر ذکر یا هر کلمه رو باهاش تک ...

آفرین ساحل 

اشکال نداره منم ازت تقلید کنم 🥺