2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 18358 بازدید | 2878 پست
خدابخش سلامتی بده عزیزم حق داره بخدا تنش سلامت باشه پس چی خواهرم اون بهترینها رو واسه تو و بتمن میخو ...

قدات مهربونم عشقی❤️❤️❤️❤️💖💝💝💝💝

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اختیار داری نازنینم در طول روز مثلا تایم هایی که اینجا میای یا با مادرت شوهرت هرکسی که بهت احساس خوب ...

من بیشتر صبحا وقتم کامل برا خودمه 

اون تایم انجام میدم 

ی تسبیح بابام از مشهد برام آورد نخش پاره شد باسد درستش کنم اونو 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خوب دخترا امروز آخر هفته هست

ما تا بحال هر روز ده مورد از داشته هامون رو یا اینجا یا توی دفترچه خودمون یادداشت می کنیم

شب ها راس ساعت 10 چک لیست فردا رو می نویسیم و کارهاتون رو اولویت بندی می کنیم و یخت ترین و انرژی برترین کار رو اول از همه انجامش میدیم و به این ترتیب با برنامه ریزی کلی وقت اضافه و بی استرس برای خودمون ایجاد می کنیم

قبل از خواب هر شب پنج مورد از اتفاق های خوب اون روز ( هرچند کوچک ) رو با جزئیات یاد آوری می کنیم و بهترین اتفاق رو از میون اون پنج تا گلچین می کنیم و حس خوب می گیریم و می خوابیم تا فردا با همون حس خوب از خواب نازنین بیدار بشیم

و مراقبت های مربوط به محافظت از دستامون رو انجام میدیم

مثل دستکش موقع ظرف شستن

دستکش نخی و ... موقع بیرون رفتن توی سرما

دستکش نخی موقع رانندگی توی آفتاب تابستون

مرطوب نگه داشتن دستها و ...

لطفا با اومدن چالش های جدیدمون نکات قبلی رو فراموش نکنیم چون قراره با رعایت کردنشون روتین زندگیمون بشه 💙💜

عزیزدلی ، و همچنین عزیزم🌹❤️

سلام خانمی خوبی؟؟؟

من تاپیک تمریناتمون رو باز کردم به مرور مطالب رو هم اضافه میکنم

اینجا نشد لینک بزارم اسم تاپیک هست تمریناتی برای حال خوب