جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ای خدا لعنتشون کنه واقعا از نفرین دل شکسته نمیترسن از خدا نمیترسن اصن چیکار دارن ب زندگی بقیه
همینو بگو من حالا میگم اینا حرومزاده ان ک دعا مینویسن خداچرا نشسته کاری نمیکنه خدا چرا اجازه میده یکی بابندش همچین کاری بکنن یعنی بعضی وقتا میگم استغفرالله اینا قدرتشون از خدا بیشتره ک تو کارش دخالت میکنن
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
اره ی روز میخونم روز بعد یادم میره باید بنویسم یجا چشمم ببینه