2777
2789

تا دوماه پیش وضع مالی ما خیلی خوب بود یهو طی جریان هایی این ماه دستمون تنگ شد 

خلاصه این ماه کلا پول نداشتیم بابامم هنوز حقوقش واریز نکردن مامانم گفت به خالم دوستم تنگه میخوام برم دکتر پول ندارم این ماه خالم گفت که دیر گفتی ۲۰ میلیون واسه اون یکی خالم فرستاده دیروز خلاصه صبح زنگ زد گفت شماره کارت بده پول بفرستم واستون قرضی البته چقدر فرستاده به نظرتون؟ ۱۰ هزار تومن😔

بعد خودش و بچه هاش زنگ زدن با خنده گفتن شرمنده ۵ میلیون دادیم روتین پوستی هی همینو داشتیم مدام مسخره مون کردن 

مامانم رفته تو اتاق خودمم اینقدر گریه کردم چشام باز نمیشه 

مایی که همیشه داشتیم و کار خیر میکردیم نگاه جی به سرمون اومد  

بعد اونایی که با پول حروم به جایی میرسن چطور میشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خالت عقده ایه ععییی

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

شابد صفرا رو ندیده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

وا مشکل روانی داره خالت ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید