آخه چرا باید زندگی من اینجوری بشه قرار شد ماه دیگه برم وسایلمو جمع کنم ولی کلی حرف زدن به خاطر بچه دار شدنم میدونم خیلی اشتباه کردم ولی چیکار کنم 😭 اشتباه کردم از مرد معتاد بچه دار شدم ولی الان راه چاره چیه 😭 فقط بچمو نگاه میکنم گریه میکنم آخه چرا باید اینجوری میشد.... دلم میخواد بمیرم بعد میگم بچم تنها میمونه آخه... خدایا کمکم کن پسر مو خودم بزرگش کنم به یه درجه خوب برسونم 😭 نمیخوام کفر بگم ولی کاش بچه دار نمیشدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاش بچه دار نمی شدم کفر نیست، بری از مرد معتاد بچه دار بشی بعدش یادت بیفته طلاق بگیری بچه رو الاخون والاخون کنی کفره،ان شاالله که هر چه زودتر روی آرامش هم خودت هم بچه ات ببینید ،اگر شوهرت مسئولیت پذیر نیست خواهشا همه تلاشت و بکن بچت و پیش خودت نگه دار
خدا به دلت آرامش بده میگم میدونستی معتاده ازش بچه دار شدی؟ یا بعدش متوجه شدی ؟!
میدونستم ولی چون ازدواج دوممه نمیخواستم طلاق بگیرم شوهرمم رفتارش عادی بودکار غیر عقلانی نمیکرد ولی دیر میومد خونه شبا نمیخوابید و.... ولی بعد از بارداریم خیلی بدتر شد فرشمو سوزوند گوشیمو شکوند بهم فحش میداد خرجی نداد و... خلاصه خیلی بدتر شد تا بعداز زایمانم که با خانوادش حرف زدم اونام بهشون بر خورد بهم گفتن نمیخوای تموم کن با دعوا منم گفتم دیگه ایندفعه تمومش میکنم