2777
2789
عنوان

تو خونمون یه قفل پیدا کردیم که یه دعا دورش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3328 بازدید | 146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی خدا ذلیل کنه همچین ادماییو

برامنم شوهر سابقم نوشته  که ازدواج نکنم 

ب ی ورمم نیس والا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

وای خداباطلش کن

خیلی پول خواست منم بیخیال شدم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

چطور فهمیدی؟ منم فکر میکنم طلسمم کردن

من پیش هرکی سرکتاب میگرفتم میگفت طلسم داری باورنمیکردم

تا این اخریا بم گفتن یجوری طلسمت کردن که نه تنها کارات پیش نره بلکه تااخرعمرتم ازدواج نکنی😄 

من پیش هرکی سرکتاب میگرفتم میگفت طلسم داری باورنمیکردمتا این اخریا بم گفتن یجوری طلسمت کردن که نه تن ...

ای خدا لعنتشون کنه 

واقعا از نفرین دل شکسته نمیترسن از خدا نمیترسن 

اصن چیکار دارن ب زندگی بقیه

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
کجا گذاشته بودن؟فقط قفاه؟؟

اره یه قغله که یه کاغذ دورش چسبوندن و پشت کاغذه عدد ۵۸۷ نوشته 

تو یکی از اتاقامون بود که فقط خودمون رفت و آمد داریم داشتیم تعمیر میکردیم پیدا شد

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔