2777
2789
عنوان

تو خونمون یه قفل پیدا کردیم که یه دعا دورش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 146 پست
میگن قرانم بخونی هر روز طلسمت باطل میشه ولی بیاد مدام بخونی

ببین از من جوریه ک گفته بختتو بسته ک موهات عین دندونات سفید بشه نه تو ازدواج بلکه تو تمام کارام ک پیش نره  ولی من سپردم ب خدا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا زبان بند با قفل نیستبرای بستن رزق و روزی یا روابط زناشویی هست بیشترخوبه پیدا کردی اما در مور ...

الان واقعا نمیدونم راهکار درست چیه؟

واسه هرکی نوشته باشن اسمش تو دعا هست یعنی؟

این عدده واسم سواله یعنی چی ؟

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
همینو بگو من حالا میگم اینا حرومزاده ان ک دعا مینویسن خداچرا نشسته کاری نمیکنه خدا چرا اجازه میده ی ...

دقیقا همیشه سوال منم هست مگه خدا قدرت برتر نیست بعد چجوری اینا میتونن این کارا بکنن...

من مدت هاست همش خواب میدیم از این اتاقمون مار میاد بیرون شوهرم میگفت خیالاتی شدی ولی واقعا بود😭

دعت کردن به کنار ببین چقدر بهتون نزدیکه که رفته اون قسمت خونه. آدم هرچی میکشه از فامیله

ببین یعنی واقعا توش موندم چجوری و کی اینو گذاشته اونجا

اتاقمون ته حیاطه درش همیشه بستس خونمون در به ساخته اصلا هیشکی نمیتونه بره اونجا

دقیقا همیشه سوال منم هست مگه خدا قدرت برتر نیست بعد چجوری اینا میتونن این کارا بکنن...من مدت هاست هم ...

تو اتاقتون مار بود؟😳😳😳😳😳

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

الهی 😭😭😭

دیگه سعی میکنم کنار بیام با این قضیه 😅

چند ساله جدا شدی؟

خرداد سال بعد میشه دوسال

خواب میدیدم همش مار از اتاقمون میاد بیرون 😥 نگو به خاطر این دعا بوده

اخر چیکار کردی باطلش شد؟