2777
2789
عنوان

عصر با خواستگارم میریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بدونیوقتی از الان خواهرش بهش چسبیدع ردش کن برع

گفته واسه ی آشنایی بیشتر خواهرمم همرامون میاد

گفتم باشه

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

گفته واسه ی آشنایی بیشتر خواهرمم همرامون میادگفتم باشه

😐😐دختر اینا نشونس

خیلی دقت کن توروخدا

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خواهرش چرا باید بیاد؟؟؟؟

خواستگار با معرف و سنتی معمولا یکی همراه عروس و داماد هست بعد از اون اگه پسند هم شدند تنها میرند بیرون باب آشنایی 

حالا شما حساسش نکن سری اول رو این موضوع

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

خواستگار با معرف و سنتی معمولا یکی همراه عروس و داماد هست بعد از اون اگه پسند هم شدند تنها میرند بیر ...

من روی هیچ موضوع حساس نشدم

اخر سر نابود شدم

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

به نظرم ظاهرت مرتب باشه ساده باشه لباسات رو شسته باشی و اوتو کرده باشی که میپوشی یه ادکلن و موهات هر جور بیشتر بهت میاد همون جور بزار ارایشت هم ساده باشه خیلی غلیظ و تند و زننده نباشه تو چیزی هم زیاده روی نکن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من روی هیچ موضوع حساس نشدماخر سر نابود شدم

واقعا از اولین حرکت ها باید متوجه خیلی چیزا شد ایشون خواهرشو داره میاره ب معنی اینکه نظر خواهرم خیلی مهمه اون باید بپسنده فلان ...

واقعا از اولین حرکت ها باید متوجه خیلی چیزا شد ایشون خواهرشو داره میاره ب معنی اینکه نظر خواهرم خیلی ...

ولی متاسفانه ادم نمیتونه باور کنه این خودش فاجعه س

بعدا ک ب مشکل خورد یاد این چیزای کوچیک میوفته و میگه همشون نشونه بودن

دختر قشنگم

ازدواج اگر هم سنتی بوده باشه

یه مرحله خونه اومدن

هیچ لزومی نداره خواهرش بیاد کافه

خیلی محترمانه کنسل کن و نرو