2777
2789

دوستان گفتم ک شوهرم عمل کرده

من بدبختم با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم

مادرشوهرم شب و روز میاد خونمون قربون صدقه پسرش و بمن دستور میده فلان چیزو براش بیار فلان چیزو بخور و از اینجور حرفا

بعد دیرووز کلا شوهرم هیچیی نخورد هرچی بهش گفتم فلان چیز فلان چیز گفت بوشم بیاد حالم بهم میخوره حالت استفراغ داشت

کلا شب پیشش بودم نخوابیدم حالش خیلی بد بود حالا دیروز مادرشوهرم اومده میگهوچطور چیزی درست نکردی باید درست میکردیی نفهمیدم وگرنه خودم چیزی برات درست میکردم هیچی دیگه

بعد برادرم زنگ زد احوال شوهرمو پرسید مادرشوهرم فامیلای خودش بود میگفت سلام برسون دستش درد نکنه زحمت کشیده هیچی نگفت بعد برادد دیگم زنگ زد باز هچی نگفت همون دیشی پدرم زنگ زد حتی پدرم گفت سلام بش برسون خودشو زد ب کری مادرشوهرم

همین ک خواهر و کسو کارش زنگ میزدن ی ساعت میگفت پسر خوبیه دستش درد نکنه مثلا خواهر زادشو میگفت

کلا من برام مشخص شده از کس و کارم خوشش نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونە خانوادەت آدم حسابین

اگە یەکم احترامشون بذارە دیگە از حسودی میترکە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

میخواد اصلا تو متوجە نشی کە خانوادت درست و حسابین

کە نخوای تعریف کنی یا چیزی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

من شوهرم عمل کرد حوصله نداشت کسی بیاد مادرم تا دم در اومد ابمیوه تازه گرفته بود براش تو نیومد ولی مادرش هرروز خدا شام و ناهار میومد من غیر مریض داری باید پذیرایی هم میکردم تازه دستورم میداد که من رژیمم باید فلان چیزو بخورم امروز😒

حالا شب عمل شوهرم برادرم رفت پیشش و اوردش خونه وقتی خواست بره مادرشوهرم حتی پا نشد ازش خداحافظی کنه ...

خودت خانوادتو تحویل بگیر جلو روش بگو داداش خیلی زخمت کشیدی تو ادیت جبران کنیم

میخواد اصلا تو متوجە نشی کە خانوادت درست و حسابینکە نخوای تعریف کنی یا چیزی

خیلیی عوضیههههه

منم براش جبران کردم ی نفر از فامیلاش زنگ میزد نمیگفتم سلام برسون یا دستش درد نکنه

بخدا از اون روز ک شوهرم اینجوری شده فامیلای پدرشوهرم زنگ زدن بم ولی فامیلای بی عرضه مادرشوهرم هیچیی

ازاین مادرشوهرا کم نیستن....

بخداا دارم سکته میکنم از دستش دیشب ب شوهرم گفت کته و ماست بخور پاشدم کته درست کردم

بعد تا درست شد و شوهرم خورد نرفت

وقتی رفت گفت برای این نشستم ک ببینم چیزی بخوری بعد برم