2777
2789
عنوان

با دوستم آشتی کنم بنظرتون

84 بازدید | 12 پست

با دوست صمیمیم چندین ماهه که قهرم 

دلیلمم منطقی بوده چندبار همون اوایل پیام داد عصبانی بودم جوابش ندادم ولی الان دلم براش تنگ شده بنظرتون باهاش آشتی کنم؟

چجوری‌؟

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالتوته منم باهاش قهرم و دلیل منم منطقیقهبراچی قهر کردی

۱۹ سالمه 

سر یه موضوعی راهنماییش کردم خیلی بد جوابم داد واقعا ازش توقع نداشتم اینجوری جوابم بده 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
خب چیکار کنیم وقتی رفتار طرف باهامون بد بوده و توهین کردهمیخوایم از زندگیمون حذفش کنیم دیگه باهاش ار ...

درسته هرچیزی راه حلی داره، حذفش کن ولی درحد  سلام علیک باشه،وقتی دیدین دشمنی نباشه گناهه، چه بسا ازرفتارشما رفتاردرست رویادبگیره بفهمه اشتباه کرده لزومی به قهرودشمنی نداره، نیازیم به صمیمیت نداره، عادی باش، منم خیلیت ازچشمم افتادن ولی عادی رفتارمیکنم

یعنی ممکنه جوابم نده؟خیلی باهم صمیمی بودیم

قهر بعد از سه روز گناهه .حدیث هست مسلمان بعد از سه روز قهر دیگر مسلمان نیست .حداقل براش هدیه بخر .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ