2777
2789

احساس کمبود میکنم

امشب دز مورد مسافرت حرف میزدیم گفت میبرمتون گفتم کییی گفت پدر مادرمم میبرم میدونین از چییی حرصم میگیره پدر و مادرشوهرم وقت جونیی همه جااای ایرانو رفتن برا خودشون الان چرا باید اونارم ببریم؟؟

بخدا خستم کرده شوهرم هرروزم خونه مادرشه

حس بدی دارم بخدا مادر پدر من هیچ جاایی نرفتن ی بارم نگفتم اونارم ببریم چون دو نفری خوش میگذره بهمون

ولی نمیدونم این ترسه چیههه توی شوهرم هست

ک میخواد اونارم ببریم چ لزومی دااره اخه

اصلا حوصلشو ندارم حتی باهاش حرفم نمیزنم خیلیی باهاش سرد شدم چون خانوادش و منو تو یه اولویت میبینه شاید اونارم بیشتر

اکثر مردای ایرانی همینن اصن نمیفهمن تشکیل خونواده ینی چی الویت ینی چی

بخدا افسردم کرده خستم کرده مشکل روانی و اعصاب پیدا کردم

با وجود اینکه باااا عشق خیلی زیاد بهش ازدواج کردم الان کاری کردن پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیستی از مهربونی های شوهرت را بنویس 

لیستی از بداخلاقی ها 

لیستی از بد اخلاقی های خودت

لیستی از مهربونی هات .

بعد یک لیست دیگه خودت و‌خانواده ات بنویس 

مقایسه کن باهم

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

وااااای خواهر تنها نیستی منم با شوهرم از این مشکلا زیاد دارم من نمیدونم چرا اینقدر به خانوادشون اهمیت میدن 

بعدم میگه من هیچ فرقی بین خانواده خودت و خودم نمیذارم ههههه جالبه

بخدا افسردم کرده خستم کرده مشکل روانی و اعصاب پیدا کردمبا وجود اینکه باااا عشق خیلی زیاد بهش ازدواج ...

میفهممت باهاش صحبت کن البته اگه بعد صحبت کردن نگه که چقد حساسی و سخت گرفتی و کلا نفهمه چی میگی

خوب باهاش منطقی حرف بزن بگو عشقم ۱۰۰٪ با خانواده هامونم میریم مسافرت ولی بهتز نیست الان که بچه هم ند ...

اخه کلا یه بار ی مسافرت خوب رفتیم اونم شمال بود ک خانواده شوهرم و خواهرشوهرم اینام باهامون بودن

بخدا منم دوس دارم خانوادم باهام بیان چون مادرم تو عمرش هیچ جااایی نرفته اما نمیگم ببریم