2777
2789
عنوان

بیاید ببنید تصمیمم اشتباه

84 بازدید | 14 پست

من جداشدم و ی پسربچه ۱۳ماهه دارم اردیبهشت میشه ۱۷ ماهه وقصد دارم برم سرکار چون زندگی با ی بچه کلی هزینه داره الانم باکمک خانوادم گذروندم تومهد به شیر و غذای بچه میرسن؟ زود نیست بره مهد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزاری پیش خانوادت؟گزینه دیگه ای داری؟

خواهرم میگه من با حون ودل نگه میدارم میترسم ی وقت شوهرش راضی نباشه توزندگیش اختلاف بیفته چون خودشم دوتا بچه مدرسه ای داره 

کشید نداری نگهش داره چون مهد روده

خواهرم میگه من باجون ودل نگه میدارم اصلا نزارش مهد پول الکی هم نده ولی خوب من نگرانم شوهرش راضی نباشه ی وقت توزندگیش اختلاف بیفته هرچندشوهرش خیلی آدم خوبیه مثل برادرم اخه خودشم دوتابچه مدرسه ای داره 

چرا جداشدی بچه کوچیک شوهرت نگرفت یعنی ؟ من بودم عزیزم نمی‌داشتم الان مهد چون خیلی کوچیکه ممکنه مریض ...

چون اعتیاد داشت نه نگرفت حتی گفت نفقه نمیدم دیدنشم قبول کرد نیاد حالا میگرفتم من نمیتونستم به کسی که به شیشه اعتیادداره بچه بدم خوب سعی میکنم بزارمش پیش خواهرم میگه نگه میدارم منتهی من گفتم شایدشوهرش ناراضی باشه توزندگیش اختلاف نیفته خودشم دوتابچه مدرسه ای داره 

خواهرم میگه من با حون ودل نگه میدارم میترسم ی وقت شوهرش راضی نباشه توزندگیش اختلاف بیفته چون خودشم د ...

خب اولش امتحان کن

بزار ببین اوکیه یا نه

برای خواهرتم جبران کن با هدیه 

یا بازم خودت صلاح رو بهتر میدونی

میتونی روزهای کمتری بزاری مهد

دستت میاد

ان شالله یه کار خیلی خوب گیرت میاد که همه چیه زندگیت هم میفته رو روال

خوب حداقل ۴سالگی بذار خالش نگه داره خیالت راحت تره

اصلا میگم خودم باشوهرش حرف بزنم شوهرش مردخوبیه مثل برادرم بگم راضی یانه اگه ناراضی رُک بگو دوست ندارم توزندگیتون مشکل پیش بیاد اگه نگه داشتن نصف مبلغ مهد رو برای خواهرزاده هام وسایل مدرسه اینامیخرم که جبران بشه خوبه به نظرت ؟

خب اولش امتحان کنبزار ببین اوکیه یا نهبرای خواهرتم جبران کن با هدیه یا بازم خودت صلاح رو بهتر میدونی ...

ممنونم میگم خودم باشوهرش حرف بزنم بگم اگه ناراضی رُک بگو دوست ندارم توزندگیتون مشکل پیش بیاد بعدم نصف مبلغ مهد هرماه وسیله مدرسه بخرم برای خواهرزاده هام 

ممنونم میگم خودم باشوهرش حرف بزنم بگم اگه ناراضی رُک بگو دوست ندارم توزندگیتون مشکل پیش بیاد بعدم نص ...

من باشم اونو قاطی نمیکنم

با خواهرت صحبت کن

بگو کوووچکترین دودلی داشتی بهم بگو

بهش هم نگو چطور جبران میکنی

در عمل انجام بده براشون فقط

اصلا میگم خودم باشوهرش حرف بزنم شوهرش مردخوبیه مثل برادرم بگم راضی یانه اگه ناراضی رُک بگو دوست ندار ...

حرف پول نزن شاید ناراحت بشه ولی آره باهاش حرف بزن مطمئن باش قلبا راضیه این خوبه 

چون اعتیاد داشت نه نگرفت حتی گفت نفقه نمیدم دیدنشم قبول کرد نیاد حالا میگرفتم من نمیتونستم به کسی که ...

نه پیش خواهرت نذار ممکنه دلخوری پیش بیاد مادر پدرت نیستن ؟ مگه آنلاین کارکنی

نه پیش خواهرت نذار ممکنه دلخوری پیش بیاد مادر پدرت نیستن ؟ مگه آنلاین کارکنی

مادرم فوت کرده پدرمم خوب نمیتونه بچه نگهداره مردجماعت که بچه داری بلدنیست یکی میخواد بابامو نگهداری کنه غذا اینابراش درست کنه آنلاین حقوقی نمیدن به نظرم همش سرکاری ومسخره است