2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب نشست ور دلم با حرص عجیبی نگام میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 32 پست
حالا شب عمل شوهرم برادرم رفت پیشش و اوردش خونه وقتی خواست بره مادرشوهرم حتی پا نشد ازش خداحافظی کنه ...

مادر شوهر همینه انتظار زیادی داریا

ولی کلا ب شوهرت بگو بهش بگه راحت نیستم پیشت خانمم هست برو 

بعدم میلیونها یار گفتم دخترا ب هیچ عنوان با خانواده شوهر یه جا نشینید

ای کاش هیچ دختری با مادرشوهرش همسایه نباشه 

زیر بار این کار نرید دخترا زندگیتون جهنم میشه

کاش مردا بفهمن چه اسیبی دارن ب زندگیشون میزنن

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخداا دارم سکته میکنم از دستش دیشب ب شوهرم گفت کته و ماست بخور پاشدم کته درست کردمبعد تا درست شد و ش ...

میفمم حس و حالتو..الان نیاز داری اطرافت آروم باشه ولی چ میشه کرد ..خیلی سخته میدونم ولی سعی کن بخاطر شوهرت ،اصلا توجه نکنی ب رفتاراش..اون الان حتما فهمیده میتونه حرصتو دربیاره برا همین اینکارو میکنه..اصلا امکان داره بخواد دعوا راه بندازه بین تو و شوهرت

ای کاش هیچ دختری با مادرشوهرش همسایه نباشه زیر بار این کار نرید دخترا زندگیتون جهنم میشهکاش مردا بفه ...

واااقعا بخداا شوهرم تقصیر خودشه اگه ی بار جواب مادرشو میداد ماددشوهرم جرات نمیکرد حرف بزنه

بهش با لحن اروم بگو من کامل مراقبشم حالش بد میشه نمیتونه بخوره ولی فقط ی بار دفعه دوم سوم توجه نکن به حرفش،حرفو عوض کن

یکی از خانوادتم زنگ زد پیش مادرشوهرت ،قطع کردی گوشی رو برگرد به شوهرت بگو مثلا داداشم‌بود حالتو میپرسید  سلام میرسوند خیلی نگران تو‌هستن زود زود زنگ میزنن ،اصلا مادرشوهرتو حتی نگاه نکن

بعد ۱-۲‌ر‌وزم دیدی مادرشوهرت باز اذیت میکنه،بهش بگو ماما فامیلاتون خبر ندارن شوهرم عمل کرده؟اخه هیچکدوم اصلا زنگ نزدن انتظار نداشتم (اگه واقعا زنگ نزدن البته)

الانم زیاد شکایت مادرشوهرتو نکن به شوهرت مریضه 

❤Che khobe ke daramet
واااقعا بخداا شوهرم تقصیر خودشه اگه ی بار جواب مادرشو میداد ماددشوهرم جرات نمیکرد حرف بزنه

انشالله شوهرتم باهات هم نظر بشه یه خونه دورتر بگیرید

از قدیم تاحالا همین بوده عروس و مادرشوهر مث دوتا رقیب میمونن کاریش هم نمیشه کرد

فقط دوری و دوستی

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤

ووووای شوهرم سه هفته مریض تو خونه بود

مادرشوهرم هروز از 7 صبح میومد😫😫😫 تا شب ، بعدش میرفت خونشون زنگ میزد که چیکار کنم چیکار نکنم

عذاب بود برام

هم مهمون داری هم مریض داری

همش دستور میداد

یه روزش جیگر خرید آورد گفت درست کن پسرم بخوره، درست کردم آوردم ، همسرم میگفت خودتون خوردین؟

مادرشوهرم میگفت آره برای خونه خریدم دیشب خوردیم

شوهرم بهم گفت بیا توام بخور

مادرشوهرم میگفت ننننننه فقط خودت بخور برای تو خریدم

شوهرم برام لقمه گرفت ، مامانش نمیذاشت میگفت ننننه فقط خودت بخور جون بگیری😐😐

من بغض کرده بودم و همسرمم ناراحت شد و گفت اصلا نمیخورم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

خیلیی عوضیهههههمنم براش جبران کردم ی نفر از فامیلاش زنگ میزد نمیگفتم سلام برسون یا دستش درد نکنهبخدا ...

اغلب همینە

فامیلا مادرشوهر از عروس خونوادە خوششون‌نمیاد چون مادرشوهرە نشستە پیششون بد عروسشونو میگن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️