2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من خیانت کردم یا نه دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 120 پست

عزیزم نمیخام بگم احساسی عمل کن ب حرفاش گوش کن نامزدیتو بهم بزن

اما اولا وقتی هنوز درگیر رابطه قبلی هستی حتی نباید رابطه جدید شروع کنی چ برسه ب نامزدی و ازدواج!!!

ثانیا دوستان میگن عشق نون و آب نمیشه درست اما فکرت یجاس خودت یجا ن از لحاظ شرعی درسته ن انسانی

میزاشتی ی ۶ ماه از کاتت بگذره بعد..

و اینکه از دل اون آقا خبر نداریم، ازدواج واقعا سخت شده شاید شرایط محیا نبوده ک بیاد

در هر صورت کار و ی طرفه کن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هچی فقط میگفت صبر کن. کار داشت خونه داشت همه چی ردیف بود. فقط میگفت صبر کن میام میام من میخوامت ولی ...

همون بهتر ک رفت مردی واست تو نمیشد

.زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده؛ سعدی میگه:برخیز و غم مخور غم جهان گذران... تا پا میشم حافظ میگه:بنشین و دمی به شادمانی گذران...فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😂😂

عزیزم میشه به خودت رحم کنی حداقل...یه ماه کات کردی تو همون مدت نشون اوردن نامزد کردی؟کی دیدی خواستگارت و کی حرف زدین کی رفت و امد کردین؟من یه لپ تاپ میخواستم بگیرم سه ماه وقت گذاشتم....داری چیکار میکنی با خودت؟

چرت پرت میگه حرفش باور نکن اگه میخواست زودتر اقدام میکرد الانم الکی مظلوم بازی درمیاره

منم خودمو جر دادم بخدا یک ساله میگم خواهش میکنم فقط در حد نامزدی بیا. اهمیت نداد حالا ک من رفتم میگه برگرد

نه خیانت نیست

شما یه رابطه را تموم کردین،بعد وارد یه رابطه‌ی دیگه شدین. قرار نبوده کل عمرتون منتظر باشین.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

تروخدا بیخیال اون پسره ی بی غیرت شو به نامزدت خیانت نکن حتی فکر کردن به کس دیگه ای وقتی با کسی هستی خیانت محسوب میشه عذاوب وجدانش کل زندگیتو میگیره طوری که نتونی به چشمای بچهای ایندت نگاه کنی

منم خودمو جر دادم بخدا یک ساله میگم خواهش میکنم فقط در حد نامزدی بیا. اهمیت نداد حالا ک من رفتم میگه ...

استارتر اگر نامزد الانت مورد خوبیه، یه وقت گول نخوری نامزدیتو بهم بزنی. اون اشغال هیچوقت نمیومد مطمئن باش