2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 52318 بازدید | 661 پست
چه فایده مگه گذشته بر میگرده دیگه الان هیچکی به هیچکی نیست اونایی من دوست داشتم می آمدن خونه مامان ...

ای وای😔

ایشالا جبران اون روزا با مامانبزرگ بودن خودت و جمع شدن نوه ها خونه تو بشه😍

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به شما حق میدم نامزدت نباید پشت تلفن باخاله ت از شما می‌پرسید و شما رو تو منگنه قرار می‌داد این کارش خیلی اشتباهه 

باید نامزدت یاد بگیره شما رو تو عمل انجام شده قرار نده 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
اونم میگفت بهم گفت خیلی ب چیزای کوچیک گیر میدی نرفتیم تموم شد و رفت دیگه چرا میگی دعوت نمی‌کرد و...خ ...

اینو راست گفته شما فقط کافی بود یاد بدی شما رو تو عمل انجام شده قرار نده دیگه دعوت نکرده و بحث های دیگه مهم نیست 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
آره ولی باز خب آدم خودش عقل داره دیک می‌تونه ببینه کدوم حرف و راهکار بازندکیش سازگاری داره من با نی ...

درسته شما خودت آدم منطقی و عاقلی بودی 

ولی بعضیا واقعا کم سن هستن یا ساده حرفا روشون تاثیر میذاره

دوست عزیز من برای نظر دوستان احترام قائلم اما اینکه شما برای خودت احترام قائل شدی هم خیلی خوبه...

دوستانی که میگن می‌رفتی مگه چی میشد و ... من دوره عقد و تا یکسال بعد ازدواجم اصلا سختگیر نبودم و پایه هه چی بودم و واقعا با خانواده همسرم راه میومدم اما بجایی رسیدم که داشت به شعور و شخصیتم توهین میشد... بخاطر همینم ازشون فاصله گرفتم تا شخصیتم حفظ بشه و برای من هم مثل بقیه عروس هاشون احترام قائل بشن

قرار نیست بابت هر چیزی رابطه خودت و همسرت رو تلخ کنی اما قرارم نیست هر چی خانواده همسرت گفتند قبول کنی.

سعی کن از این به بعد با زبان خوش و لحن آروم با همسرت صحبت کنی که به دعوا منجر نشه اما سیاست خودت رو در رابطه با خانواده همسرت داشته باش

خب باید میرفتم؟ آمادگی نداشتم آخه حداقل زود بگه شاید من شام خوردم یا ..آخه خیلی دیره ۷ونیم اخه؟

عزیزم هنوز النگو ها دست مادر شوهرته؟فاتحه اون طلاها رو بخون دیگه برنمیگردونه بهت

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜

به نطر من اینکه نرفتی و اینا و بهونه اوردی  کارت درست بوده ولی دیکه بعد قطع کردن  حرفی راجبش نمیزدی  ک آی دیر دعوت کرده فلان شده 

نم چون مادرشوهر اونجاست دعوت کرده اینا دیگه حرفای  خاله زنکی عه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
شوهرت هم ببخشید انگار بچه 12ساله است انقدر بی سیاسته ببینم زنم چی میگه؟بهتر نبود بگه خاله ببینم چی م ...

نخیر اتفاقا کار شوهرش عالی بوده ب زنش احترام گذاشته پیش خالش 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

وای سر چه چیزایی دعوا میکنید…من یک ساله ازدواج کردم هنوز فامیل شوهرمو ندیدم.چه برسه به اینکه بخوام دعوتم کنن🤣 بابا بیخیال سرتون تو زندگی خودتون باشه دیگه گذشت اون دوران که همه با هم رفت و آمد داشتن.من خودم خاله ی خودمو سالی یه بار میبینم اونم عید.چه توقع الکی ای داری شما از مردم با اینهمه دغدغه و مشکلات و کار و گرفتاری…من تهرانم باز شاید شهرای دیگه هنوز رسما به قوت باقی باشه