2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 62002 بازدید | 751 پست

صد درهزار مقصر شمایید ...چتون شده شما ها ‌..چرا فکر میکنید گربه باید دم حجله بکشید ...چرا نمی‌خواهید بفهمید یه چیزهای هم ممکن اینجوری پیش بیاد دقیقا حق با شوهرت ..حالت شمارو آدم حساب کرده بود که هم باشماحرف زد هم باشوهرتون که دعوتتون کرد ..واقعا من جای خاله بودم دیگه هیچ وقت نمیکفتم بهتون .....‌خدارپشکر میکنم واقعا ازصمیم قلب که پسر ندارم ......

نخیر اتفاقا کار شوهرش عالی بوده ب زنش احترام گذاشته پیش خالش

جلو خالش به زنش احترام گذاشت بعد که قطع کرد شروع کرد دعوا با زنش احترام خالش نگه داشت جلو زنش

بحث احترام نیست فردا مادرش و خاله اش آنقدر میگن اجازه ات دست زنت اختیار زندگیت نداری تا دلش سیاه کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی ک به اسی  گفتن خیلی لوسی و سخت گرفتی و..... 

ایشون ارزش قائله براخودش

تازه عروس رو بااحترام پاگشا میکنن شب قبل هم دعوتش میکنن ن ساعت 7لحظه شام خوردن

حق داشتی اسی نرفتی

ولی سیاست داشته باش اینجور مواقع بد طرف رو نگو پیش شوهرت و بهونه بیار مثلا بگو دلم درد داره لباسم مناسب نیس نمیام

تمام

دختر تازه اول راهی انقدر تند نرو چیزی نشو از حالا گارد پرفتی حالا مامانش اونجا بوده یا نبوده چه ربطی به قول نامزدت شمارو حساب کرده گفته برید خونشون خطا کرده؟ 

با این رویه پیش بری کلات پس معرکه اس خیلی زوده واسه این مدل گردو خاک کردن 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
حق باشوهرتهچون بوده مامانم رفته خونه خالم شام نگهداشته زنگ زده ماهم رفتیم خیلی زیاد شده چه ربطی داره ...

ایشون هنوز پاگشا نشدن حق داشته نره

رسم ما ک اینجوره باید اول محترمانه پاگشا بشیم ازشب قبل زنگ بزنن ن همون لحظه شام

اونم میگفت بهم گفت خیلی ب چیزای کوچیک گیر میدی نرفتیم تموم شد و رفت دیگه چرا میگی دعوت نمی‌کرد و...خ ...

عزیزم به نظرت همسرت حق داره وقتی دیگه تصمیم گرفتین نرین و همسرت هم باهات همراهی کرد نباید بعدش دیگه موضوع را پیش میکشیدی و کش میدادی

همون موقع ازش تشکر میکردی که نظرتو پرسیده و دیگه تمام

این ادا و اطوارا چیه دیگه 

حالا دور هم بودن شما رو هم دعوت کردن 

اتفاقا من دوران عقدم آنقدر یهویی دعوت میشدم و میرفتم که فامیل شوهرم عاشقم بودن و هستن 

هر وقت مهمونی باشه با ذوق و شوق میرم 

شما هم یاد بگیر ایراد و بهونه ی الکی نگیری 

اتفاقااا نامزدم گفت انتظار داشتم بگی چ خاله خوبی داری ولی ببخش نتونستم بریم و..خودتم باشی ناراحت میش ...

ببین کمی انعطافپذیر باشی زندگی متاهلی راحتتر میگذره

اونم ناشیه تو‌هم‌ناشی هستی

کم کم یاد میگیرین ولی انعطاف بهتون‌کمک میکنه

خب تا حالا نرفتی کلا خونشون؟

خانم های تازه عروس چرا بعضیاتون فک میکنید با ازدواج ملکه شدید و ادا درمیارید. بخدا اطرافیان این حرکتا رو تا آخر عمر یادشون میمونه و مسخره میکنن بعدا. فک کنید خانواده شوهرم مثل خانواده خودتونن اینجوری زندگی بهتره

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄