2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 62002 بازدید | 751 پست

عزیزم به نظرم شما حق داشتی

برای بار اول خونه فامیل همسر باید از قبل و رسمی دعوت کنن 

اگر بار اول نبود اوکی بود و میرفتی بهتر بود ولی برای بار اول فرق داره

ولی باید سیاست داشته باشی و به همسرت گله نکنی

یبار مثلا میتونی لابلای حرفاتون بگی، دوست دارم بریم خونه خالم مثلا، ولی بار اول خودشون باید از قبل دعوت کنن، که خودش متوجه بشه روال رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم کار خوبی کردی

دعوت یهویی رو نباید رفت

مخصوصا اینکه میگی چندماهه عقدی و کسی دعوتت نکرده

تازه عروسم هستی و هنوز اونقد باهات صمیمی نشدن

پس همچین دعوتی خیلی خوشایند نیست

ولی باید بهتر این موضوعو مدیریت کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

آدم هایی که خیلی رسمی برخورد میکنن و دنبال اینن که با کلی تشریفات و دعوت نامه خونه ی اقوام طرفشون بزن بعد از مدتی از چشم همه می افتن و دیگه کسی دوست نداره طرف بده خونشون .دیدم که میگم هیچ کسی دوست نداره باهاشون رفت و آمد کنه

این مسائل خیلی سطحیه زندگی تو تلخ نکن بخوای واسه هر چیزی بحث کنی که داغون میشی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

سلام

ببین گلم، شما اینو درنظر بگیر که ،همسرتون تا الان هرجا مادرش دعوت میشده،میرفته،حتی اگه ۹ شب بهش میگفتن،بیا فلان جا دعوتیم،پا میشده میرفته.

پس ازش انتظار نداشته باش ، الان همه اداب و رسوم رو در مورد ازدواج و دعوت و رفت وامد متاهلی بدونه.

بهتره شما یک روز که حالتون خوبه ، بدون دعوا بزاش توضیح بدی که از این به بعد ،باید به چه شکل و با دعوت درست به مهمانی برید یا بعدا با هماهنگی و اطلاع مهمان دعوت کنید.

تو قضیه دعوت خاله هم به نظرم شما هم حق دارید، دیگه برای دعوتی شام ، حداکثر تا ۵ باید اطلاع داده بشه برای احترام به مهمان.

حالا یه موقع میبینی به یه خانواده ای خیلی ندار هستید و رفت و امد زیاد هست،و این حرفا بینتون نیست. مثلا خودم با یکی اینجوریم ،رفت وامد زیاد داریم و راحتیم با هم.

باز شما سعی کن یدون جنگ و با ارومی حرفت رو به همسرت تفهیم کنی. زمانی که شما با خشونت و دعوا بگی، طرف مقابل بدتر ،گارد میگیره.لحن و بیان و زمان و مکان گفتن حرف مهمه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

عزیزم بسته به شرایط آدما نظرات متفاوته

منم از دعواهای یهویی خوشم نمیاد 

البته تو نامزدی یا قبل بچه میرفتم و دلخوری پیش نمیومد ولی با بچه کوچیک دیگه مصیبته

سر اینجور دعوتا فقط یبار دعوامون شده اونم شدید که اونموقع من بچم ۳ ماهه بود

فک کن خونه من نزدیکه مادرشوهرم تو یه خیابون با فاصله ۲۰۰ متری

صب خانوم اومده خونمون هیچی نگفته که عروسش میخواد برا بچش اونجا تولد بگیره هیچی 

عصر ساعت شیش و نیم البته تو زمستون دیگه شبه

همسرم اومده میگه داداشم منو دیده گفته شماهم بیاین تولد ...

اینم اومده که جمع کن بریم

بهش گفتم واقعا متاسفم نمیتونم من الان منتظر بودم تو بیای برم حموم خیلی چرب و داغون بودم 

بچمم خواب بود

خلاصه...

هی زنگ میزد خواهر کوچیکش نمیاین میخوایم کیک ببریم و ...

من رفتم حموم و حتی تا اینجا انعطاف نشون دادم گفتم لگو کیک ببرن ما یکم بعد میریم...

دیدم لب و لوچه شوهرم آویزون شد

منم دیگه تحملم تموم شد

گفتم مادرت ظهر اومده نشسته یه کلمه نمیگه تولد داریم

زن داداش گوربه گوریت اگه میخواست دعوت کنه صبح زنگ میزد ظهر زنگ میزد من خودمو بچمو آماده میکردم

گفتم خاک تو سرت داداشت تورو دیده تو خونه مادرت معذب شده گفته لحطه آخری بزار به اینا خم بگیم

....

خلاصه دیگه 

آدمای نفهم و کم شعور و بی احترام چقدر تو زندگی من دعوا انداختن .

آنقدر ازین کارا کردن الآن کلا قطع ارتباطم همسرمم کامل حق به من میده.

حالا جابه مادرش فرداش اومده تو خونه خودم با من بحث میکنه چرا زنگ نزدی تولد نومو به مادرش تبریک بگی

آخه شوهرم خودش تنها رفت نیم یه ربع بعد یه ذره کیک و میوه آورد

میگفت اون لطف کرده واسه تو کیک فرستاده....

اونموقع دوس داشتم از خونه پرتش کنم بیرون بگم برو به جهنم. ولی حیف که تربیت هیچوقت اجازه نمیده به مهمون تو خونم بی احترامی کنم.

فک کن تو خونه خودم با من بحث می‌کرد و قهر کرد

اونم مادر شوهر 

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
اونم میگفت بهم گفت خیلی ب چیزای کوچیک گیر میدی نرفتیم تموم شد و رفت دیگه چرا میگی دعوت نمی‌کرد و...خ ...

واقعا خالش لطف کرده 

شما رو خواسته دعوت کنه

دور هم بودن خواسته شما هم باشید

چرا اعصاب خودتو و شوهرتو الکی خرد میکنی

حالا اگه دعوت نمیکرد

یه جور دیگه میخواستی بگی حالا چی میشد ما رو دعوت میکرد

شماها که اینقدر ادعا دارین و مثلا می خواین خودتون رو ارزشمند جلوه بدین اگه خاله خودتون هم دعوت می کرد می گفتین نمیایم؟؟؟ یا با کله می رفتین

این کارا آدم ارزشمند نمی کنه هیچ از چشم هم می ندازه

شما حق داشتیتولد یعنی از قبل تدارک دیدناگه میخواستن باید زودتر میگفتن

یعنی آنقدر آدمای سطحی هستن که ترجیح دادم تو شهر غریب تنها بمونم ولی اینارو نبینم

هر وقت آدمو میبینن مثل عقرب فقط نیش میزنن

البته فقط با من از عروس دیگشون مثل چی میترسن

دامادمون که تاج سرن.

من بعد ۱۰ سال فهمیدم اولا تقصیر خودم بود به من گفتن پسر خوبه ولی امان از خانوادش

من گفتم مگه چقدر خانوادشو میبینم

دوم خیلی بهشون رو دادم صمیمی شدم مثل دختر شدم براشون اینم نتیجه .

خداروشکر میکنم دیگه همسرم مجبورم نمیکنه برم دیدنشون 

بهش گفتم تو برو حتی بچمونم ببر ببینن ولی دور منو تا ابد خط بکش

الآن آنقدر راحتم اعصابم راحته که دوس دارم تا ابد نبینمشون. 

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

اسی بی احترامی خانواده شوهر کلا 3تا دلیل داره اولی شوهره خودش احترام زنش نداره بقیه هم جرات میکنن بی احترامی کنن دومی هم با ازدواج موافق نبودن سومی کلا عقده ای و مریضن خب وقتی نمیخوانت به زور که نمیشه شوهرت چیکارشون کنه