2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 61990 بازدید | 751 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی این کدورتا و اعصاب خوردیا میره تو حافظه ی شوهرت و یه روز با خودش بحثت بشه اینارو به رووت میاره میگه از اول اینجوری بود اخلاقت و .... هزار تا سرکوفت دیگه. مگر اینکه اخلاق شوهرت خیلی خوب باشه که به رووت نیاره. 

و اینکه خاله ی شوهرت و مادر شوهرت یه جبهه ای نسبت بهت میگیرن از همین اول کاری. خاله ی شوهرت خواسته تو رو جزو خانواده ی خودشون حساب کنه، و خودمونی باشه، مادرشوهرتو یهویی نگه داشت، خواست شما رو هم دعوت کنه.

بابا چی میشه مگه😐اون لحظه دلش خواسته شما هم پیشش باشید دور هم باشید باهم .چیه مگه بخدا فقط تو نینی ...

رسم شهر پا اینکه عروس رو اول پاگشا میکنن بعد رفت آمد

ن اینکه موقع شاپ یادشون افتاده ب ماهم بگن اونم تعارف

منم اوایل ازدواج همینطوری بودم سریع گارد میگرفتم و حرفمو بدون سیاست می زدم  

شما مستقیم نباید آنچه که میخواستی وانتظار داشتی میگفتی

باید میگفتی دست خاله ات درد نکنه ولی الان من آمادگیش ندارم  وبعد از اینجمله اونچه که دوست داری به زبون می آوردی 

مثلا من دوست دارم از چند روز قبلش دعوتم کنن یا دوست دارم بصورت رسمی پاگشا بشم  اینجوری راحتترم 

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 
رسم شهر پا اینکه عروس رو اول پاگشا میکنن بعد رفت آمدن اینکه موقع شاپ یادشون افتاده ب ماهم بگن اونم ت ...

عزیزم شاید ارتباطی نداشته باشه ولی شوهرتون متولد چه ماهی هستش

ببخشید کنجکاوی میکنم

یعنی امثال شماهارو میبینم خندم میگیره اینا چیه آخه بحث میکنید سرش بچه‌ی دو‌ساله‌ای مگه ؟ خب میرفتی چ عیبی داشت یا اصلا نرفتی اوکی با اون بنده خدا چ بحثی داری بلاخره خانوادشن‌ حق بده 

راجب پاگشا‌ و دعوت هم فقط شما نیستی عزیزم الان دیگه کسی کسی رو دعوت نمیکنه الان دعوت کنن‌ تعجب داره