2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 62031 بازدید | 751 پست
اره دقیقا همینطور هست من همسرمم دیگه متوجه شده که باید همه چیز رو باهام هماهنگ کنه و از قبل بهم خبر ...

اره دقیقا منم از بس این چیزا رو دور اطراف دیدم تجربه گرفتم ...

دیدم که با آدمی که برای خودش ارزش می‌ذاره چطور رفتار میشه با آدمی که همیشه هست چطور رفتار میشه.

الان در فامیل مهمونی بشه از این خانم توقع کمک دارن اگر نکنه ناراحت میشن بنده خدا زودتر می‌ره همه جا کلی هم بعد شام میشوره و میسابه ؛ اما من یه استکان جا به جا کنم با کلی خجالت ازم تشکر میکنند

ما هم بردیم خاکی بودن رو منتهی ادمش نیست . 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

منم بودم نمیرفتم آدمِ اینمدلی مهمونی رفتن اونم به عنوان تازه عروس نیستم اگه صمیمی بودیم مشکلی نداشت...ولی فقط نمیرفتم و تمام! گلایه نمیکردی به همسرت انقدر خوشم اومد همسرت گفته خانمم باید بگه میاد یا نه...خوب بود نظرتو رو نمیپرسید؟!

سیاست داشته باش بدی فامیلاشو زود تو روش نزن اون بنده خدام نیت بدی نداشته خواسته دور هم باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه این خاله قبلا برای پاگشا دعوتتون نکرده حق با شماست

ولی کلا سعی کن از کسی توقع نداشته باشی و دعوا راه نندازی بخاطر همچین چیزایی

همین که همسرت نظر شما رو پرسیده خیلی پوین مثبتیه

شما میتونستی بعدش به جای دعوا ازش تشکر کنی که نظرت براش مهم بوده اگه همسرت پیگیر میشد که چرا نرفتیم اونموقع میگفتی چون اولین بارمونه  و اولین دعوتشونه ،بهتر بود از قبل بهمون میگفتن

سلام از نظر من مهم نیست قصدش این بوده دعوت کنه یا نه و چون مادر شوهرت بوده مجبور شده ...اگه شرایط روحیت و جسمیت خوب بود قبول میکردی و به شوهرت میگفتی باشه و بالاخره احترام گذاشته دعوت کرده

اما اگه الان دوران عقد هستی اینجوری پیش بره شاید اول تو چشم نیاد اما بعدا بحث های ریز راجب همه چیز بزرگتر میشه و تنها کسی که از چشم می آفتی خودت هستی پیش شوهرت ...

شما قبول میکردی می‌رفتی شامت میخوردی و تموم 

اینجوری عزت و احترامت پیش همسرت هم بالا بود و اینجور چیزا پیش افتاده رو از الان سخت نگیر عزیزم حتی اگه تو هزار موارد حق باهات باشه اینجوری ذهن مرد بهم میریزه و آدم بده خودت میشی

هم شما حق داری هم همسرت شما اختیار داشتی قبول نکنی ولی نباید یه جوری با همسرت حرف میزدی اون حس کنه میخوای بد خالشو بگی اون بنده خدا هم نیتش واقعا بد نبوده دلش خواسته یهویی شما هم شام پیششون باشی. کلا بر اساس تجربه دوستانه بهت میگم همیشه پیش همسرت زبون نرم و خوش داشته باش حتی موقع ابراز ناراحتی و اعتراض اثرش چند برابره. اگه از یه کار خانواده اش ناراحتی و میخوای بگی قبلش از خوبیشون بگو. اینجوری خیلی راحتتر حرفتو قبول میکنه. دلخوری و بی احترامی هم پیش نمیاد.

الان کی دعوت میکنه که توقع دعوت داری؟؟؟

بعدشم خودت دوسال دیگه برات عادی میشه این چیزا

همسر منم اولاش میگفت باید مهمونی یه هفته قبل بگن بهم،الان دوساعت قبل مهمونی خبردار میشه

با این سختگیری خودت اذیت میشی،از همه دور میمونی و برات گرون تموم میشه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
وای نهههههههه بعضی نظرات نی نی سایتی ها خونه خراب کنه واقعا

آره ولی باز خب آدم خودش عقل داره دیک می‌تونه ببینه کدوم حرف و راهکار بازندکیش سازگاری داره 

من با نی نی سایت بزرگ و منطقی شدم وگرنه تا دلت بخواد پیشنهاد های منفی گرفتم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

بیا و خوبی کن حالا شما به یادش افتادید دعوت کرده یعنی چی  چرا یه روز زودتر دعوت نکرده 

دفعه ی بعدی برنامه میچینه دعوتت میکنه حالا انشاالله واسه مهمونیهای آن چنانی سالها وقت هست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

حق داری

ولی مردا این رسم و احترامات و جزییات رو نمیفهمن میگن دعوت دعوته چجوریش مهم نیس

میتونستی بهانه های بهتر بیاری ک دلخور یکمتر پیش بیاد

به تدریج دستت میاد

هیچوقت نباید با مردا رودرو و مستقیم وارد بحث و جنگ شد

چون کاملا بی منطق میشن و فقط میخان حرف خودشون رو کرسی بنشونن