2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااا به این راحتی کجاش صبر و حوصله میخواد

هم من هم مامانم زیرش وکم میکنیم که اروم سرخ بشه چندساعت میکشه اما عالی میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من دستورشو از نت برمیدارم. اندازه ی موادش و نحوه ی پختشو مو به مو انجام میدم، عالی میشه.

اره منم الانم هوس کردم فردا حتما درست میکنم😁

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
منی که حلوا هام همیشه گلوله گلوله میشه اومدم یاد بگیرم بگید بنویسم🖊🗒

اردت و الک کن روغن کم نریز زیرش وکم کن یواش یواش سرخ بشه و مدام هم بزن که ته نگیره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ارد رو اونقدر تفت بدید که تغییر رنگ بده جداگونه شکر اب گلاب، زعفران وپودر هل رو باهم مخلوط کنید بذارید یکم بجوشه، بعد که رنگ اردها تقریبا قهوه ای شد روغنو اضافه کنید وخوب مخلوطش کنید تا خمیر یکدست بشه بعد شربت رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سریع هم زیر گاز رو خاموش کنید چون حلوا زود سفت میشه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
مجموعا نیم ساعته آماده س

عزیزم هرکسی به سبک خودش اشپزی میکنه دیگه

من طول میکشه چون دوست دارم واقعا خوشمزه بشه

این حلوا قهوه ای و خیلی خوشمزس

اول از همه برای شهد، یک لیوان شکر و یک لیوان آب بزار در حدی که شکر حل شه (نمیخواد زیاد بجوشه)

بعد آخرش که خواستی خاموشش کنی توش چند قطره اسانس هل بریز یا هل فرقی نداره+نصف استکان گلاب 

.

.

مقداری روغن مایع بریز و بزار کمی داغ شه و بهش ۱ لیوان آرد اضافه کن(حواست باشه روغن زیاد نریزی) و بزار آروم آروم با شعله کم سرخ شه 

اگه شعله زیاد باشه و براش وقت نذاری حلوات زبر میشه و جالب در نمیاد

بعد که سرخ شد و رنگش پررنگ تر شد زیر گاز خاموش

و بهش شهد رو اضافه کن و سریع همش بزن همون لحظه سفت میشه 

و تمام